Radi u Žandarmeriji, student je teologije, novinar i poljoprivrednik: Dejan već 10 godina ustaje u dva noću kako bi sve to postigao! (FOTO) (VIDEO)

Posle ovog teksta će vas sigurno biti sramota da kažete da nemate vremena za nešto!

Dejan Stojadinović  je službenik Žandarmerije, student teologije, novinar i poljoprivrednik. Živi u selu Bistrica kod Petrovca na Mlavi je zaposlen u bazi Žandarmerije u Rakovici.

Uz to, Dejan je student Bogoslovskog fakulteta i autor emisije “Ličnost i zajednica” koja se emituje na Televiziji Hram.

*Foto: Printskrin / Youtube / RTS Kvadratura kruga – Zvanični kanal / Dejan Stojadinović

Dejan je i poljoprivrednik koji se ne stidi da sedne na traktor ili uzme motiku u ruke, u kojima je nekoliko sati pre toga držao hekler dok je sa kolegama iz žandarmerije bio u nekoj akciji.

Kako sve te uloge i ličnosti miri u sebi, Dejan je otkrio u emisiji Kvadratura kruga, gde je Branku otkrio koliko je detinjstvo ispunjeno odricanjima i nemaštinom isklesalo Dejana kao čoveka.

*Foto: Printskrin / Youtube / RTS Kvadratura kruga – Zvanični kanal / Dejan Stojadinović

– Sve te uloge i ličnosti izgrađuju mene, kada bih bilo šta od toga oduzeo ne bih bio kompletan – rekao je Dejan.

Dejanova supruga kaže da bez obzira koliko on ima obaveza i koliko je često odsutan, energije ima na pretek i uvek nađe vremena da pokloni pažnju njoj i deci.

Dejanov život je pun odricanja. Iako mu je plata opterećena kreditom, Dejan je uspeo da sagradi kuću. Sa svojom platom izdržava devetočlanu porodicu, a već 10 godina svake noći ustaje u dva sata kako bi iz Homolja stigao na vreme na posao u Beograd.

*Foto: Printskrin / Youtube / RTS Kvadratura kruga – Zvanični kanal / Dejan je autor emisije “Ličnost i zajednica” koja se emituje na Televiziji Hram

Dejan osim svojoj porodici pomaže i baki Zlati (92), koja živi u blizini, jer ko zna šta je muka ima i osećaj za druge.

Pogleajte imisiju o svestranom Dejanu Stojadinoviću:

(BalkansPress / Telegraf.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply