Propali pevač za kog niko nije čuo i ćerka romske zajednice Đogani: Ajs Nigrutin žestoko isprozivao Slobu i Lunu!

Ajs Nigrutin otkrio je šta misli o današnjim rijalitijima i prokomentarisao odnos Lune Đogani i Slobodana Radanovića

Ajs Nigrutin, Sloba, Luna
Foto: ATA Images, TV Pink

Ajs Nigrutin učestvovao je u VIP “Velikom Bratu” 2008. godine zajedno sa ostalim poznatim ličnostima, međutim, to je njegovo prvo i, kako kaže, poslednje iskustvo sa rijalitijem.

– Da se ne lažemo, pola zemlje gleda tu svitu elegantnih manje poznatih ličnosti koje vabe svojim dupetima i si*ama. Mi smo tada “Velikog Brata” shvatili kao neki šou gde treba da budemo duhoviti, da iskažemo naš talenat. Ovo danas, tu je humor na poslednjem mestu, tu je smeh kada ti neko kaže: “Je*em ti majku u pi*ku” – rekao je Nigrutin.

Printskrin: Youtube/bad copy official

Već mesecima unazad Sloba i Luna su kao učesnici “Zadruge” gotovo svakodnevna tema, pa se i Ajs Nigrutin dotakao njih dvoje i bez dlake na jeziku rekao šta misli o navodno najpopularnijem rijaliti paru:

– Ihaj, što bi brat Vikler kazao: ciganska posla. Imamo jednog propalog pevača za kojeg niko nije čuo sem familije njegove supruge. Sa druge strane ringa imamo modnu blogerku i ćerku top romske zajednice Đogani. Kako drugačije to može da izgleda? Pa to se dešavalo u Marinkovoj Bari pre 20 godina, a sad su ekranizovali na televizoru. Ona tamo se nešto džara po pič*i, miriše njegovu bulju, on joj liže prste na nogama. Kažem ja, odeš, platiš kod Plavog mosta, sve te radnje rade za 20 eura…

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

– Evo još jednog interesantnog podatka. Da li ste znali kako je 70 odsto žena iz Marinkove Bare tokom devedesetih godina bilo zaposleno ispod Plavog mosta? I sad je Luna to uzdigla na viši nivo – izjavio je Ajs Nigrutin za “Politiku ekspres”.

(Telegraf.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply