Pronađen recept kako doći do više seksa

Seksa nikad dosta, kažu, a kako on ima veliki uticaj na našu vezu, vrijedi se i držati te teorije. Međutim, mnogi se pitaju kako da to postignu jer partner jednostavno nije toliko napaljen. Za muškarce koji imaju te probleme rješenje su izgleda pronašli na Univerzitetu Toronto.

Njihovo istraživanje je pokazalo da su parovi koji se nakon seksa maze i ljube puno zaodovoljniji svojom vezom, jer maženje i poljupci imaju snažniji uticaj na vezu od seksa, što se dodatno pojačava intimnim razgovorom.

Seks ima veliku ulogu u emotivnom povezivanju s partnerom, naročito za žene, kojima je maženje i ljubljenje izuzetno važan segment veze.

Uz to, osim što su parovi koji praktikuju maženje nakon seksa sretniji u vezi, oni su i aktivniji u seksu, što je naročito važno za parove sa djecom koji nemaju puno vremena za zajedničko druženje bez djece.

Znači, recept je jednostavan, a pritom ženama i izuzetno drag – nemojte se okrenuti na drugu stranu i zahrkati (što muškarcima, istini za volju, diktiraju njihovi hormoni), već zagrlite dragu i pomazite se, popričajte malo i takvih će trenutaka biti napretek.

A da se ne bi sve vrtjelo oko žena, pokažite nam muškarca koji se ne voli maziti (ma koliko on to ne želi priznati).

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply