PROGOVORIO ĆAZIM! Osmani otkrio istinu o druženju sa Teodorom, pa uputio i poruku njenim roditeljima!

– Ja se sa Teodorom znam, to je istina – rekao je Ćazim u intervjuu za Telegraf i otkrio detalje koji do sada nisu bili poznati javnosti.

Već mesec i po dana nagađa se da li je između Teodore Džehverović i biznismena Ćazima Osmanija bilo nešto više od prijateljstva, a cela priča potresla je i Teodorine roditelje koji ne žele da prihvate mogućnost da je njihova ćerka bila u vezi sa Osmanijem.

U želji da saznamo šta se zaista desilo tokom jula i avgusta, dva meseca koja je Teodora provela u Poreču upravo kod Ćazima, uspeli smo da stupimo u kontakt sa Osmanijem koji je vrlo ljubazno odgovorio na naša pitanja.

Prvo je svakako bilo to da objasni šta se dogodilo kod njega u Poreču, tokom pomenuta dva meseca koja je Teodora provela kod njega u stanu, uz konstataciju da su roditelji učesnice Zadruge očajni jer tvrde da njihova ćerka nikad ne bi bila sa njim.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

– Ja ne pratim te Zadruge, ali toliko čujem od prijatelja da me pominju. Ja ne znam šta da kažem tu, da bi bilo lakše Teodorinim roditeljima – počeo je Ćazim, a onda je Teodorinim roditeljima uputio jasnu poruku.

Foto: Telegraf, A. Nalbantjan

– Oni bi trebalo svoju ćerku da pitaju, a ne mene preko vas – direktan je bio Ćazim za Telegraf.

– Ja se sa Teodorom znam, to je istina. Sarađivali smo i lepo smo ze družili. Želim joj da postane popularna kad već zna da peva i nadam se da ćete je i vi podržavati – priča Osmani.

Kada je u pitanju Teodorino uživanje na njegovoj jahti, Ćazim nije negirao da je Džehverovićeva bila na njoj, ali na pitanje šta se dešavalo na njegovom brodu nije želeo da detaljiše.

Foto: Marko Jovanović, Marko Todorović

– Ja stvarno ne znam ko šta priča… Sad ne mogu ništa više o tome, slobodno stavite tačku zauvek.

Pogledajte šta je Teodora rekla o svom odnosu sa Ćazimom:

Na kraju, u želji da se istina konačno sazna, Ćazima smo direktno pitali da li je između njega i Teodore bilo nešto više od prijateljstva, ali direktan odgovor nije želeo da da.

– Smatram da takva pitanja nisu pristojna. To je sve od mene… – ljubazno je završio Ćazim za Telegraf.

Podsetimo, Teodora je u više navrata u Zadruzi rekla kako je kod Osmanija u Poreču, u čijoj je diskoteci pevala, bila isključivo poslovno, da je tu snimala spotove, te da mu se i danas obraća na “vi”.

Pogledarjte šta je Teodorina mama rekla o Ćazimu:

(Telegraf.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply