PRIJATELJI JECAJU DOK SE OPRAŠTAJU OD CUNETA, LEPA LUKIĆ VRIŠTI OD TUGE: On je bio moje sunce! Pa zašto je otišao?

Predrag Gojković Cune preminuo je danas u 85. godini života. Njegove kolege i ne mogu da se pomire sa činjenicom da Cuneta više nema.

 

Snežanu Đurišić je veoma rastužila vest da je njen kolega preminuo.

“Ne mogu da verujem, jao Bože… Neka mu je laka zemlja! Mnogo mi je žao, on je bio veliki umentik. Ali mi je drago što sam imala priliku da radim sa njim i da mnogo naučim od njega. Otišao je čovek koji je postavio parametre u interpretaciji, neko za koga nijedan žanr nije bio stran, i ko je ostavio mnogo toga iza sebe. Veliki čovek i umetnik”, rekla je Snežana. Lepa Lukić je bila šokirana kada je saznala da je njen viliki prijatelj i kolega umro.

 

“Jaoj, ne mogu da verujem. On je bio moje sunce! Pa zašto je otišao… Cune je bio divan čovek, predobar. Mnogo mi je žao, on je bio veličina i legenda. Znam da je siromah bio bolestan, ali nisam znala da je toliko loše”, jecajući nam je rekla Lepa vidno potresena gubitkom prijatelja.

 

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Miroslav Ilić je voleo Cuneta ne samo kao kolegu već kao dobrog čoveka.

 

“U šoku sam! Mnogo mi je žao, baš sam se rastužio! Ne samo da sam ga poznavao, nego sam ga i poštovao kao starijeg kolegu i divnog čoveka, legendu. Hvala mu za sve što je ostavio. Saučešće porodici, neka počiva u miru”.

 

Žika Nikolić je istakao koliki je čovek bio Cune.

 

“Posebno mi je žao kada odu neki ljudi poput Cuneta. On je obeležio našu estradu, prvenstveno je bio dobar čovek, a onda i izvanredan umetnik. Lepo smo sarađivali, uvek je bio drag gost, odazivao se i na gostovanja, dolazio na vreme, neko ko je svakoga poštovao. Čovek koji je bio pun razumevanja”, otkrio je Žika.

 

Predrag Gojković Cune često je bio gost Nade Obrić, koji je vest o njegovoj smrti veoma potresla.

 

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

 

“Potresena sam jako, teško mi je. Često sam ga gostila u svojim emisijama. Bio je divan kolega, dovoljno je da ga upoznate kako biste ga zavoleli.”

 

 

(Kurir.rs/Kurir, Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply