PRETUČEN POZNATI FRIZER OTKRIO DETALJE: Imam teške povrede, tuklo me je 5 lažnih mafijaša!

Poznati beogradski frizer i najbolji drug Anastasije Ražnatović, Stevan Radivojević, pretučen je nedavno u svom salonu a sada otkriva da zna ko mu je namestio batine, te da će isterati pravdu na sudu.

Naime, on je potvrdio sve što se spekulisalo o incidentu i otkrio da su kamere sve snimile.

 

“Nažalost, istina je sve što ste čitali i čuli. Kao građanin ove zemlje i frizer u jednom od elitnih salona, pretučen sam od strane petorice delinkvenata koje ni kamere, kojima je ceo objekat pokriven, nisu sprečile u nameri da me povrede. Eto, njih petorica lažnih mafijaša na mene jednog”, kaže Radivojević i dodaje da je zastrašujuća činjenica što je, kao neko ko radi pošten posao, pretučen na svom radnom mestu, ali da neće sedeti skrštenih ruku.

 

“Ne mogu da otkrijem ništa dok traje proces, ali znam ko mi je namestio batine. Unajmio sam advokata i istrajaću u tome da oni kojima je palo na pamet da se igraju devedesetih budu kažnjeni. Prvi put kada mi se dogodilo ovo isto, pustio sam da prođe nekažnjeno. Ovog puta verujem nadležnim organima. Iako neko vreme nisam imao obezbeđenje, ponovo ću morati da se zaštitim i unajmim ljude koji će me čuvati. Primoran sam na takvu odluku jer se ne osećam bezbedno, a svaki građanin ove zemlje ima pravo da makar bude bezbedan”, kaže i dodaje da ima teške povrede, ali da neće dopustiti da ga to slomi.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

“Imam vidljive povrede lica, imam povrede vrata, povrede na stomaku, ali dobro sam i sve će proći. Uvek sam dobro, uvek ću biti dobro i neću dozvoliti da me ovo na bilo koji način slomi. Kako će biti onima koji su ovo uradili, prepuštam ljudima koji su zaduženi za zaštitu i bezbednost i kojima verujem. Odbijam da prihvatim da je ovo što se desilo normalno i odbijam da budem onaj koji će zažmuriti na takve stvari. Ovog puta neću”, iskren je Radivojević.

Inače batinaši su upali u Stevanov frizerski salon i krvnički nasrnuli na njega, a očevidac ove nemile scene bila je Tamara Drašković, koja je na sve načine pokušala da spreči da dođe do ozbiljnijih posledica.

 

Snimci sigurnosnih kamera pomoći će u rasvetljavanju ovog krivičnog dela, na čemu uveliko radi beogradska policija, budući da je frizer brojnih poznatih dama odmah potražio pomoć lekara, a onda i prijavio nasilje policiji.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

(Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply