PRELEPA PRIČA O PREŽIVLJAVANJU OVOG MALOG BORCA ĆE VAS SIGURNO ODUŠEVITI: Kada se rodila ova beba, bila je VELIČINE PAPIRNE NOVČANICE, a pogledajte kako danas izgleda! (FOTO)

Levi Fips iz Birmingema rođen je u oktobru 2011. godine, a kada se rodio bio je bukvalno veličine novčanice. Danas ovaj dečak ima tri godine, ali po građi podseća na jednogodišnje dete, a njegova priča o preživljavanju je zaista pravo čudo.

Mali Levi je prestao da se razvija još u materici, a na svet je došao hitnim carskim rezom. Doktori su roditelje upozorili da će njihovo dete možda poživeti samo nekoliko dana, ali je Levi još tada pokazao da je pravi borac.

Ovaj hrabri dečak je preživeo tri operacije na srcu, imao je zamršena creva i borio se sa infekcijama. Međutim, sve je to uspeo da preživi.

– Veoma sam ponosna na Levija. On jeste možda mali, ali je veoma jak i uvek se osmehuje ljudima – ponosno ističe njegova majka Katrina Bajers.

Levi je i dalje veoma često po bolnicama, ali on ne dozvoljava da mu to pokvari raspoloženje. Doktori su takođe smatrali da ovaj mališan nikada neće prohodati, ali je on i to uspeo.

Foto: Facebook/Such a BIG miracle in such a little boy – Levi Phipps

– Rasplakala sam se kada sam videla Levija kako hoda po prvi put. On je tako mali još od kada se rodio i fizički je veoma zaostao u razvoju – dodala je Katrina. Katrina je imala šest pobačaja pre Levija, a iz prvog braka ima dve ćerke Čelsi En (14) i Kiru (11).

Foto: Facebook/Such a BIG miracle in such a little boy – Levi Phipps

– Ponosna sam na mog malog borca. Svaki put kada vidim novčanicu setim se koliko mali je bio i koliko je uspeo to da pobedi – rekla je Katrina.

(Izvor: Telegraf.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply