1. Velikodušna ste i moralna osoba

Vaša izuzetna velikodušnost je prvo što druge osobe primećuju. Ne štedite ni svoj trud ni sredstva kada želite da nekoga usrećite. A kada se zaljubite, potpuno se posvećujete svom partneru, bez straha da ćete biti povređeni. Ipak, pazite, postoje i oni koji žele da iskoriste vašu dobrotu.

2. Lojalni ste i iskreni

Nikada ne biste izdali bliske osobe. Ali i od njih zahtevate da budu odani vama. Verujete da je svako odgovoran za svoje postupke i ponašanje. Zbog vaše dobronamernosti i urođenog šarma možete lako stvoriti nove prijatelje.

3. Vrlo ste kreativni

Introvertna ste osoba, volite da posmatrate svet oko sebe i da razmišljate o njemu. Imate neverovatnu maštu i volite da odlutate u svet svojih misli, u potpunosti bežeći od stvarnosti. Ali to stvara jaz između vas i drugih ljudi koji vas često vide kao čudaka. Koristite svoju fantaziju i izrazite se na kreativan način.

4. Imate odličnu intuiciju

Vaša intuicija se graniči sa natprirodnim. Uvek se možete osloniti na nju. Vaši snovi su takođe neuobičajeno tačni i možete predvideti događaje koji su u vezi i sa vama i sa vašim bliskim lljudima. Da biste poboljšali ovu stranu svog karaktera, više vremena provodite u samoći, čak i ako drugi ne razumeju uvek vaše ponašanje.

5. Samostalni ste i hrabri

Verujete da kada neko zaista nešto želi, to može i postići, oslanjajući se samo na svoje sposobnosti. Retko odustajete od svojih ciljeva i među malobrojnim ste ljudima koji mogu reći da su većinu svojih snova ostvarili. U ljubavi ste često dominantni, insistiratena nezavisnosti i slobodi.

(the-conscious-mind.com)

O. K.