POSLIJE 11 GODINA: Ukinuta emisija Lee Kiš, evo i zbog čega!

Gledaoci televizije Pink do daljnjeg su ostali uskraćeni za jednu emisiju. U pitanju je “Nedjeljno popodne kod Lee Kiš“, koje se na “ružičastoj“ televiziji emituje punih jedanaest godina.

POSLIJE 11 GODINA: Ukinuta emisija Lee Kiš, evo i zbog čega!

GALERIJA

 

Autorka i voditeljka emisije privremeno je “uklonjena“ sa malih ekrana, a razlog je rijaliti “Zadruga“, projekat koji zauzima primarno mjesto.

 

– Budući da je “Zadruga“ postala glavni projekat televizije, njena emisija se za sada neće emitovati, što naravno ne treba da čudi , jer je to normalna pojava kada se pojavi format koji do sada nije viđen – naveo je izvor blizak televiziji Pink.

 

I Lea Kiš je potvrdila da njena emisija do daljnjeg neće biti emitovana, a takođe je istakla da je u pitanju “Zadruga“, koja ima prioritet.

 

Inače, Lea je bila u potpunosti spremna za novu sezonu koja je trebalo da krene u septembru. Dvije emisije su čak i emitovane (u redovnom terminu, 27. avgusta i 3. septembra), nakon čega je došlo do prekida.

 

Da podsjetimo, Lea Kiš vodi “Nedjeljno popodne“ već 11 godina, a ovo nije prvi put da je njena emisija privremeno stopirana. Isti slučaj dogodio se i prije dvije godine, kada se spekulisalo da je na pauzi zbog “Farme“.

(Telegraf.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply