Posle 85 godina otkrivena Ajnštajnova tajna sreće – i svakome može da promeni život jer je neverovatno prosta

Napokon otkrivena velika tajna čuvenog fizičara i Nobelovca.

Zaboravite na teoriju relativiteta. Kada je dekodiranje univerzuma u pitanju, nište nije misterioznije od ljudskih bića.

Ajnštajn je Milevi postavio 9 uslova koja je morala da ispuni. Posle nekog vremena ga je zbog njih ostavila!

Na svu sreću, svetski genije Albert Ajnštajn je iza sebe ostavio svoju teoriju koja otkriva dostizanje sreće i ispunjenja – i ne, nema nikakve veze sa fizikom.

Foto-ilustracija: Foter/ThomasThomas

Posle 95 godina, anonimn i prodavac je na aukciju stavio dva pisma čuvenog fizičara i Nobelovca, a ono što je u njima pisalo zlata je vredno, tačnije, 1.56 miliona dolara.

Što se priče iza ova dva pisma tiče, Ajnštajn je 1922. godine govorio u Tokiju, kada mu je japanski kurir dostavio poruku.

Kada je shvatio da nema dovoljno novca da mu da napojnicu, Ajnštajn je izvadio penkalo i na papiru napisao nekoliko neprocenjivih saveta za život, i predao ga kuriru u znak zahvalnosti.

Na našu sreću, saveti koje mu je dao su napokon ugledali svetlo dana.

Prvi savet je bio: “Tih i skroman život donosi više sreće nego jurnjava za uspehom koja je prepuna nemra”, napisao je na nemačkom.

A drugi je glasio: “Tamo gde postoji volja, postoji i način”.

Dko je papiriće predavao kuriru, uputio mu je još nekoliko reči.

“Ako budeš dovoljno srećan, ovi papirići će jednog dana vredeti mnogo više od napojnice”, otkrio je Ajnštajnove reči prodavac koji je rođak kurira.

(Telegraf.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply