PORODIČNA TRAGEDIJA U NOVOM BEOGRADU Ženi čupao kosu i kriglom joj razbio glavu!

Dragana K. R. (49)iz Beograda teško je povređena preksinoć u stanu u Novom Beogradu kada ju je suprug Miloš K. nakon svađe pretukao i izudarao kriglom po glavi.

Lekari se bore za život Dragane K.

Lekari se bore za život Dragane K., Foto: Privatna arhiva

Nesrećna žena je prebačena u Urgentni centar i lekari se bore za njen život.

Incident se dogodio oko dva sata posle ponoći u ulici Dušana Vukosavića u zgradi broj 66, kada se između supružnika dogodila svađa, nakon čega je Miloš K. nasrnuo na Draganu, izdurao je staklenom kriglom po glavi, nakon čega je ostala bez svesti. Kako saznajemo, pre toga ju je tukao, čupao, šutirao, da bi sukob kulminirao jakim udarcem u glavu. Na lice mesta došla je ekipa Hitne pomoći, koja je zbog ozbiljnosti povreda nesrećnu ženu prebacila u Urgentni centar. Prema nezvaničnim informacijama, napadač je bio pod dejstvom alkohola i pre napada je, navodno, bio na toksikologiji na VMA.

U drugoj sobi je bila još jedna osoba

Kako saznajemo, u toku napada na nesrećnu Draganu u drugoj sobi stana je spavala S. C. (54), ali do zaključenja ovog izdanja „Alo!” nije bilo poznato u kojem svojstvu je bila tu jer nije stanovala na toj adresi. Prema našim saznanjima, Miloš K. je rodom iz Hrvatske, a osumnjičen je za krivično delo teškog ubistva u pokušaju

Stanari zgrade u Novom Beogradu za Draganu imaju samo reči hvale, dok za njenog supruga tvrde da je ranije pio.

– Ona je vrlo fina žena i stvarno se nikada nije žalila na supruga, iako ljudi pričaju da je teško živela sa njim i da se često čulo kroz zgradu da se svađaju. Kažu da je odjekivalo zgradom zbog njihovih prepirki, ali to se dešavalo iza zatvorenih vrata. I on i ona su bili veoma ljubazni prema komšijama, niko nije mogao ni da nasluti da se ovako nešto može dogoditi jer se ona nije žalila, iako je živela teško. Dragana je mnogo bolesna, ima astmu, nije imala mnogo novca, a bile su joj potrebne pumpice. Jadna žena je ionako teško živela, sad će joj biti još teže – rekao je jedan od stanara zgrade.

Draganina poznanica, koja je želela da ostane anonimna, kaže da su živeli u teškoj finansijskoj situaciji i da su ranije živeli od penzije njenog oca, dok nije preminuo.

– Jadnica, znači Miloš je opet počeo da pije! Ja sam joj savetovala da sa njim prekine i eto šta se dogodilo. Ona je, mučenica, mnogo bolesna, a na poslu su je uvek nešto zavrtali kad treba da dobije novac. Radila je te neke knjigovodstvene poslove za privatne firme, ali uvek nekako ostane bez para jer joj ne plate. Ja sam joj stalno pozajmljivala novac, a Miloš je čas radio, čas nije radio. Baš pre neki dan sam je srela i rekla mi je sva srećna: „Radi mi Miloš!” Kada se njen otac povredio na selu, bio je kod njih u stanu do smrti i živeli su od njegove penzije – rekla je Draganina prijateljica i dodala da nije znala da je Miloš nasilan.

Ona se prisetila ranijih susreta sa Milošem, koji su ukazivali da je često bio u alkoholisanom stanju.

Nesrećna žena je prebačena u Urgentni centar i, kako saznajemo, od udaraca je zadobila nagnječenje mozga, prelom lobanje i krvarenje na mozgu, zbog čega se lekari bore za njen život. Kako smo saznali, žena je operisana.a

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply