POMIRILI SE LUKAS I SONJA: Par ponovo zajedno!

Nakon što je Lukas raskinuo sa djevojkom Branislavom, koja je još zvanično udata, Aca Lukas je uslikan u društvu bivše supruge Sonje i njihove kćerkice Viktorije. Iako su se Aca Lukas i njegova bivša Sonja Vuksanović posvađali i nakon razvoda prestali da komuniciraju, raskid sa djevojkom Branislavom Pašajlijom očigledno je rezultirao pomirenjem bivših supružnika.

POMIRILI SE LUKAS I SONJA: Par ponovo zajedno!

Naime, Aca Lukas je nakon svih oštrih riječi koje je Sonji Vuksanović uputio putem društvenih mreža odlučio da joj oprosti prevaru sa Markom Jarićem o kojoj se danima pričalo i sada su uhvaćeni zajedno.

 

Par se sastao u jednom restoranu u Košutnjaku, gdje su uz jelo i piće razgovarali o svemu. Sa njima je bila i kćerkica Viktorija, koja je i te kako bila srećna što su roditelji opet u dobrim odnosima.

 

– Lukas i Sonja su se čuli i shvatili da je zbog djeteta najbolje da budu u dobrim odnosima. Od pisama koje je Lukas objavljivao na društvenim mrežama nisu se čuli, Sonja se sa Viktorijom iselila iz stana, ali kada je pjevač raskinuo sa Branislavom, odlučili su da se pomire – kaže za “Blic“ izvor upućen u čitav slučaj.

 

Lukas i Sonja još nisu odlučili da obnove bračne zavjete jer je razvod još svjež, ali kćerka Viktorija je most između njih dvoje, jer je poznato da bi oboje za nju učinili baš sve.

 

– Viktoriji je jako teško palo što su joj se roditelji odvojili, a iako je još mala, shvatila je da više neće živjeti zajedno. Lukas je vidio koliko ju je to potreslo i dao je sve od sebe da njegova mezimica ponovo bude srećna. Kada je vidio koliko ju je ručak u Košutnjaku oduševio, pričao je sa Sonjom, a da li će doći do pomirenja, još uvijek nije kristalno jasno – kaže dobro upućen izvor.

 

A Aca Lukas i Branislava Pašajlija raskinuli su romansu nakon samo 23 dana veze. Emotivni odnos su prekinuli jer više nisu mogli da istrpe pritisak okoline.

 

– Od samog početka digla se fama zbog njihove veze, sve se nataložilo. Shvatili su da je najbolje da se raziđu. Branislavin suprug postavio joj je ultimatum da obriše sve zajedničke slike sa Acom i da prestane javno da ga blamira – rekao je izvor blizak Lukasu.

(Blic)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply