POLJUBIO MALOLETNICU (15), PA UZEO BOMBU I KRENUO DA DIGNE SVE U VAZDUH! Danijel (32) je napisao BIZARNU POSVETU pre nego što je ubijen! (FOTO)

– Moje odluke su sasvim jasne, odlučio sam šta sam odlučio, i u tome niko ne može da me spreči, jer ja se živ ne predajem – napisao je D.J..

foto: Printscreen Facebook / Nepošteno Pošten
FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK / NEPOŠTENO POŠTEN

Danijel J. (1985) iz Kraljeva, koji je uživo prenosio napad na policiju na svom Fejsbuk profilu, i koga je policija ubila jer je pretio bombom, najavio je ovaj čin već 25. septembra kada je pisao o svojoj devojci na Fejsbuk profilu!

 

Naime, on se s njom “pozdravio” na jeziv način, a čini se da niko od prijatelja nije reagovao na to da je devojka maloletna!

 

– Moje odluke su sasvim jasne, odlučio sam šta sam odlučio, i u tome niko ne može da me spreči, jer ja se živ ne predajem – napisao je D.J..

“Od svih devojaka koje sam do sad imao,ovo je jedna od najlepsih i najneznijih devojaka.

 

– Voleo sam njene slatke laži jer svaka laž koja je izlazila iz njenih usta, to su bila usta koja sam ja ljubio.Njen pogled i osmeh,meni su značili sve. Znala je kad sam ljut na nju, ali bi mi uvek pritrcala u zagrljaj da me smiri. Znala je moju dusu, znala je da je volim i da joj prastam sve. A nije znala da sam bio spreman zivot svoj da dam za nju.Ona je moje sve. Ali ova prokleta sudbina ce da nas rastavi. Moje odluke su sasvim jasne, odlučio sam to šta sam odlucio, i u tome niko ne moze da me spreci jer ja se živ ne predajem.

 

P.S. Bejby…ako postoji život posle smrt, voleću te i tad”.

 

(Espreso.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply