POČINJE RAT GODINE! Lukas Sonji prepušta ćerku, traži podelu imovine, a ALIMENTACIJA? (FOTO)

Folker u utorak predao papire u Trećem osnovnom sudu. Traži podelu imovine, starateljstvo prepušta njoj i predlaže alimentaciju od 1.000 evra.

Nakon višemesečnog ubeđivanja da ostane s njim u braku, na šta Sonja nije pristala, pevač je odlučio da je preduhitri, pa je u utorak u Trećem osnovnom sudu predao dokumente za razvod.

 

– Sonja je još pre nekoliko meseci odlučila da stavi tačku na brak, u kojem već duže vreme nije bila srećna. U poslednje dve nedelje trpela je hajku medija, koji su je lažno optužili da je preljubnica, a Aca je za to vreme pokušavao da je ubedi da odustane od razvoda. Nedavno joj je postavio ultimatum – ili se pomiri sa mnom, ili ću te tužiti, a Sonja je ostala ravnodušna na ucenu. Rešio je da je preduhitri i u utorak je podneo zahtev za razvod – kaže izvor.

 

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

 

Sonju je začudio Acin zahtev za podelu imovine, koju njih dvoje zapravo nemaju.

 

– Lukas je u tužbi zahtevao da podele stan, automobil i dva lokala. Osim toga, Aca je naveo u tužbi da starateljstvo nad decom prepušta njoj, a predložio je da on finansira školovanje ćerke Viktorije, ali i Sofije, kao i da plaća mesečnu alimentaciju od 1.000 evra – kaže pouzdani izvor.

 

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Podsetimo, Lukas i Sonja već su bili pred razvodom u avgustu 2015, ali su mesec dana kasnije odlučili da braku daju još jednu šansu.

– U svakom braku ili vezi ima razmirica, i to je normalno. Često dolazi do sukoba mišljenja između muškarca i žene. Jedina stvar koja može da rastavi dvoje ljudi je prevara, koja se u našem slučaju nije dogodila, niti postoji nagoveštaj za tako nešto, bez obzira na sve one grozote koje su se pojavljivale u medijima – rekao je tada Lukas.

 

(Espreso.rs/ Izvor: Kurir)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply