Počeću da se ku*vam kao Karleuša i Dara! Goga Sekulić nikad žešće o koleginacama, spomenula i Bubamarin koncert u Areni (FOTO)

Goga je bez dlake na jeziku prozvala Daru i Jelenu koje joj, sasvim je sigurno, neće ostati dužne

Goga Sekulić, Jelena Karleuša, Dara Bubamara
Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Pevačica Goga Sekulić priznaje da je poprilično razočarana današnjom situacijom na estradi i ističe da je spremna da menja pristup kako ne bi kaskala za kolegama koje su uspešne u poslu.

Goga je prokomentarisala istorijsko pomirenje između Jelene Karleuše i Dare Bubamare, koje su se godinama prepucavale putem medija, rekavši da će početi da se “ku*va” poput njih, ne bi li i ona bila u žiži javnosti.

– Ja mislim da i Dara i Karleuša gledaju samo šou-biznis i ja im se divim kada to tako mogu. Sad bi neko rekao, a što ne mogu kad smo na estradi? Ja opet gledam, kad si sa nekim okej, kad nisi, nisi. Ali, boga mi, kada je u pitanju posao, vidim da više niko nema obraza, ni televizije, ni izdavačke kuće, pljuju se svi, zabranjuju se na televizijama, pa se vraćaju. Meni je to jedna velika ciganmala, sve. I onda kažem sebi – baviš se time, neću biti kao oni skroz, ali ću da počnem i ja da se ku*vam. Na estradi. Ne sa momcima, već sa saradnicima, izdavačima i kolegama, jer sam to naučila od njih – rekla je Sekulićeva.

Foto: ATA Images

– Danas, Dara gleda biznis, Karleuša gleda biznis. Još ako će da se pojavi na njenom koncertu – super za obe – objansila je Goga.

Na pitanje da li misli da će se Jelena zaista pojaviti na Darinom koncertu, Goga je iskreno rekla:

 Sto posto! Mislim, tako mi liči. Neću da širim dezinformacije.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply