OVO TI JE POSLEDNJI PUT! Soraja se uključila u Zadrugu, podigla Minu, a posle onoga što joj je rekla nastao je muk u kući! (VIDEO)

Soraja se u Zadruzi pojavila kako bi Minu upozorila da je više nikada ne pomene.

Kako je i potvrdila za Telegraf pre nekoliko dana kada smo je pitali kada dolazi u Zadrugu, Soraja Vučelić sinoć se pojavila u emisiji kako bi se javno obračunala sa Minom Vrbaški koja ju je nekoliko puta pomenula.

Nakon što je Anđela Veštica ušla u kuću usledila su pitanja novinara, ali i pitanje Soraje Vučelić koja je prva postavila svoje pitanje upućeno Mini Vrbaški.

– Dobro veče zadrugari, veliki pozdrav za vas. Imam pitanje, s obzirom na danima već slušam svoje ime, iako nisam takmičar, pa želim da postavim pitanje ukućanki Mini. Čime sam to zaslužila, da me svaki dan pominje, i samo da je pitam odakle joj uopšte ideja da se predstavlja kao moja drugarica? – pitala je Soraja.

Printsrkin: Youtube/Zadruga Official

Mina je ustala i mirnim tonom odgovorila na pitanje.

 Ja se nisam predstavila kao tvoja drugarica, to zna i Ana i može da ti potvrdi. Rekla sam da smo se družile napolju, što je tako, i da si zbog mojih nekih grešaka odlučila da se više ne družimo. Nisam kasnije ni spominjala tvoje ime, samo sam rekla da si mi bila prijateljica spolja, kao i Ana, i to je to – rekla je Mina.

Printsrkin: Youtube/Zadruga Official

– Znači samo si to rekla? Nisi pričala Jeleni Golubović nešto drugo o meni? – nastavila je Soraja.

– Ne, evo neka ustane Jelena i neka kaže – odgovorila je Mina.

– Rekla si da hoćeš da se distanciraš od Soraje i takvih ljudi – rekla je Jelena Golubović.

– Ovako, Mina, s obzirom da me tvoja mama danima zove, plače i izvinjava se u tvoje ime, da li možeš da mi kažeš zaššto to radiš, da li se i malo stidiš neistina koje iznosiš? Samo mi reci razlog zbog kog to radiš i da stavimo tačku na to – pitala je Soraja.

– Iskreno, krivo mi je zbog svega što sam izjavila. Znam da ste uvek bile tu za mene, kad mi je bilo najteže i kad sam imala “x” problema. Rekla sam izvini, izvinila sam se svim devojkama… To je to – rekla je vidno potresena Mina.

– Dobro. Izvini nije dovoljno. Ja ću te zamoliti da ovo bude poslednji put da moje ime upotrebljavaš, pogotovo ne na takav način. U životu si me videla nekoliko puta preko Ane Korać, i sama znaš zašto sam prekinula kontakt sa tobom. Zamoliću te da ne plasiraš neistine iz razloga što je ovo poslednji put da se vidimo na ovaj način. Drugi put, upozoravam te, videćemo se na sudu, kao što je tvoja mama iz tog razloga mene zvala. Samo iz tog razloga nisam tužila, zato što je žena plakala i izvinjavala se u tvoje ime. Ajde neka bude ovo da oprostim, pa se nadam da nećeš ponoviti istu grešku – upozorila je Soraja.

(Telegraf.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply