OVAKAV UŽAS SAMO LJUDI MOGU NAPRAVITI: POČELI “SE*SOM ZA JEDNU NOĆ” A ZAVRŠILI U ISTOJ BOLNIČKOJ SOBI… MUŠKARAC NEĆE PREŽIVETI

Nakon seksa za jednu noć, djevojka (21) je ostala u drugom stanju.

Tada su odlučili ipak nastaviti vezu, pa su zajedno uselili u kuću.

Ali nakon šest mjeseci, muškarac je smislio pakleni plan koji će ga vjerovatno koštati života.

Jedan muškarac oteo je svoju 21-godišnju djevojku, na leđa joj vezao spremnik s gorivom i zapalio je kad ju je policija pokušala spasiti.

Li Moulian izvukao je Xu Fan (21) iz kreveta, ugurao je u automobil prije nego je sproveo pakleni plan do kraja.

Kineski par završio je rame uz rame u bolničkim krevetima i hirurzi se bore da ih spase, ali unatoč strašnim ozljedama koje je žena zadobila, njena nerođena beba je preživjela.

Ona je ostala trudna slučajno, kad je imala seks “za jednu noć”, ali par je ostao zajedno i odlučili su preseliti zajedno u jednu kuću.

Ipak, izgleda je to bio prevelik pritisak za budućeg oca. On je napao Xu dok je spavala, izvukao je iz kreveta govoreći joj da je planira ubiti.

Ugurao ju je u auto i odvezao izvan grada prije nego ga je policija mogla pronaći. Policiju su pozvali uznemirene komšije koje su vidjeli kako muškarac vuče ženu preko ulice.

Djevojku su policajci izvukli iz auta, ali je njeno tijelo već bilo u plamenu.

Oboje su pretrpjeli opekotine opasne po život, pa su odvedeni u bolnicu.

Završili su u istoj operacijskoj sali, krevet do kreveta, gdje se ljekari bore za njihove živote.

Nakon spašavanja djevojke i gašenja požara, policija je spašavala i muškarca koji je pretrpio jako opasne opekotine i ljekari sumnjaju da će preživeti.

Porodica mlade žena kaže da su je upozorili da se prebrzo upustila u vezu sa Liom.

– Upozorili smo je da treba znati više o njemu prije nego odluči provesti svoj život s njim. Tužno, ali upozorenja nisu bila besmislena jer on očito ima psihičkih problema – kaže njen ujak.

– Kako je policijski automobil blokirao automobil u kojem je par bio, muškarac je u automobilu zapalio spremnik koji je eksplodirao – rekao je glasnogovornik policije.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply