OTVORENO PRIZNALA: Milica Majstorović je na ovaj način došla do uloge u Nemanjićima!

Nekadašnja učesnica rijalitija “Operacija trijumf”, mlada pevačica i glumica Milica Majstorović progovorila je o ulozi u najskupljoj domaćoj seriji svih vremena, a njeno pojavljivanje u “Nemanjićima” iznenadilo je mnoge.

 

Iako je nije bilo u javnosti, Milica Majstorović je i te kako bila prisutna na glumačkoj sceni. Poslednji projekat koji je radila, serija “Nemanjići – rađanje kraljevine”, bila je poseban izazov za nju.

 

“Kada volite svoj posao ništa nije teško. Kompletan tim koji je radio na seriji je bio prijateljski nastrojen i profesionalan. Snimanje ove serije je bilo jedno dragoceno iskustvo za mene”, kaže nam Milica.

FOTO: PRINTSKRIN

 

O tome kako je došlo do toga da zaigra u seriji, glumica kaže:

 

“Na završnoj godini akademije se pročulo da će se raditi kasting. Kao i sve kolege, poslala sam CV i onda smo prolazili krugove kastinga. Dosta dugo je trajao odabir glumaca. Tek dva meseca po kastingu sam dobila poziv i rekli su mi da postajem deo serije”, otkriva ona.

 

Iako se bavi glumom, muzika je i dalje ostala njena velika ljubav.

 

“Smatram da čovek treba da sluša sebe i da radi ono što ga čini srećnim. Ne odvajam glumu i pevanje. I dalje se uspešno bavim i jednim i drugim poslom. Igram i u pozorištu”, dodaje Milica Majstorović.

 

 

(Kurir/Blic, Foto:Printscreen)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply