OSTAVIO VAS JE, A SADA BI DOTRČAO U VAŠ ZAGRLJAJ? Postoji 4 razloga zašto bivši dečko želi da vam se vrati!

Sigurno se i vama nekada desilo da muškarac koji vas je ostavio u suzama želi da vam se vrati, a postoje dobri razlozi za to.

 

1. Najslađe je zabranjeno voće

 

Svi se često nađemo u situaciji kada pomislimo: “Moram to imati!” Problem se javlja kada to nešto ne možemo vratiti. Kada muškarci nakon prekida shvate da vas više ne mogu imati – oni jednostavno ne vole taj osećaj. Tada im najčešće javlja ideja da mogu sve popraviti. Budite sigurne da se u njegovom životu nije promenilo ništa, već je reč o najobičnijem impulsu.

 

FOTO: PROFIMEDIA

 

2. Privuklo ga je koliko vam je dobro bez njega

 

Muškarci obično smatraju da ni jedna žena ne može tako lako krenuti i nastaviti dalje. Kada primete da je malo kasno za pomirenje, obavezno se javljaju. Pogotovo nakon što ga izbrišete s društvenih mreža, muškarac se oseća zapostavljeno i zaboravljeno jer više ne čini deo vašeg života – pa ni na internetu.

 

via GIPHY

 

3. Nova ljubav ipak nije ispala kao što je zamišljao

 

Kako vreme prolazi, muškarci shvaćaju da druga osoba koju su izabrali nakon vas nije ono što su zamišljali. Nakon ljubavnog zanosa, koji obično kratko traje, oni bolje vide realnost. Kada se probude, počinju pozivi, izvinjenja i traženje nove prilike. S druge strane, sve žene u tom trenutku osećaju bes jer ih je bivši partner pokušao zameniti drugom.

 

FOTO: PROFIMEDIA

 

4. Boli ga što vam više nije najvažniji

 

Kada počnu špijunirati i istraživati sve na vašim profilima na društvenim mrežama i kada shvate da uživate u životu, oni žele poremetiti vašu sreću i zadovoljstvo. Oni ne mogu prihvatiti činjenicu da ste sada otvorene za nove mogućnosti i poznanstva – i da ih neko može potencijalno zameniti. Obično sve žene nakon raskida vide realnu situaciju u vezi i shvataju da su zaslužile nešto bolje, odnosno muškarca koji će ih ceniti.

 

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply