“OSEĆAŠ SE MOĆNO DOK NEKOG UDARAŠ U GLAVU” Ćerka Dina Dvornika digla javnost na noge novom porukom

Poznato je da ćerka Dina Dvornika bez dlake na jeziku govori o mnogim temama koje je donekle dotiču, a neretko izazove i posebne reakcije svojim objavama.

Foto: elladvornik / Instagram

Sada se novopečena majka dotakla teme o tuči dve maloletnice u Hrvatskoj koja ju je, očigledno potresla.

“Ne kužim ove tučnjave. Ideš da se biješ i kao “fora” da pokažeš kako si snažna pred ekipom. Snimaju te, radi te adrenalin. Osećaš se moćno dok nekog na podu udaraš u glavu svom snagom. Odete obe kući i za nekoliko sati imamo još jedan slučaj. Pre 18. godine postaneš ubica, jer si htela da ispadneš faca. Nekome uskratiš da hoda zemljom, a sebi uskratiš normalan zivot. Od tebe, postaješ nebitna, niko te ne želi blizu sebe, a kriješ prošlost zauvek godinama kasnije, proganjaju te slike osobe koje više nema, i ni sama više ne znaš zašt- .mislim, je l’ to budućnost koju mladi žele za sebe danas?

Ela Dvornik

Foto: Instagram / screenshotEla Dvornik

Njen post na mreži “Fejsbuk” je izazvao brojne komentare i digla je dobar deo javnosti na noge, govoreći da je u pravu i da takve devojke zaslužuju kaznu. Njeni pratioci su ostavili svoja mišljenja, a Ela je napomenula da je njena majka videla da ona to radi, odvela bi je na pusto ostrvo da pravi “kuću od čačkalica”.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply