ONI U ZADRUZI, A U SELU GLOŽANE DRAMA: Marku i Divni oduzeli ćerku!

Dva socijalna radnika juče posetila dom Kocićkinog oca Tome Milanovića u selu Gložane i odveli dvogodišnju Kristinu, koju će vratiti roditeljima kada budu izašli iz rijalitija

Učesnici „Zadruge“ Marko i Divna DNK Kocić ostali su bez dvogodišnje ćerke Kristine, saznaje Kurir. Odlukom suda, socijalna služba iz Svilajnca oduzela je dete Kocićima zbog neadekvatnih uslova u kojima živi.

KUĆA DIVNINIH RODITELJA, FOTO: PRINTSCREEN

Socijalni radnici juče su došli u dom Divninog oca Tome Milanovića u selu Gložane kod Svilajnca i predali rešenje o privremenom oduzimanju malene Kristine. Deda, kome su roditelji ostavili ćerku na čuvanje dok oni borave u rijalitiju, doživeo je šok. Pokušao je da zadrži unuku, ali ipak protiv zakona nije mogao.

FOTO: KURIR

Iznenadna poseta

Divnina sestra Milica javila se redakciji Kurira i molila za pomoć.

– Kuku, šta ćemo da radimo?! Dva radnika iz socijalne službe, dečko i devojka, došli su kod nas. Rekli su mami: „Oblačite dete i krenite s nama u socijalno.“ Majka je s Kristinom i njima otišla u Svilajnac i oni su zadržali dete. Majka se plačući autobusom vratila u selo. Rekli su joj samo da ćemo dobiti dete kad majka i otac izađu iz rijalitija. Tata je očajan, majka samo plače. Ja sam bila u školi kad se sve to dešavalo – kroz suze priča i Milica i tvrdi da su se oni odlično starali o Kristini.

BAKA I TETKA SA KRISTINOM, FOTO: KURIR

Molba

– Detetu kod nas ništa nije falilo, nije bilo ni gladno, ni žedno. Pomozite mi! Molim vas da vratimo malu Kristinu. Ne možemo da javimo Divni jer je u rijalitiju – plačući je molila Divnina sestra.

TOMA MILANOVIĆ, FOTO: KURIR

Pre odlaska u rijaliti, popularni par je ćerku ostavio Divninom ocu i nagluvoj majci, uz obećanje da će se vratiti za dva-tri dana. Centar za socijalni rad je morao da ide u obilazak, s obzirom na to da deda nije zakonski staratelj, a iako su se u kući svi starali o Kristini, uslovi koje su zatekli bili su zapanjujući.

– Kuća bukvalno liči na straćaru, neuredno je i stvari su pobacane po podu. Kako kažu roditelji, u nekim delovima kuće imaju vodu, a u nekim ne. Isti je slučaj s grejanjem, zbog čega je centar morao da reaguje – kaže jedan od Divninih komšija.

Poseta

ĆERKU VIDELI POSLE DVA MESECA

Marko i Divna venčali su se početkom novembra, i to u rijalitiju. Njih je te večeri, nakon što je slavlje završeno, produkcija iznenadila tako što im je dovela ćerku, koju su videli posle dva meseca. S njom su bile i Divnine majka i sestra. Divna je od sreće zaplakala kad je ugledala devojčicu.

Kada je mala Kristina morala da ode, Divna je ponovo plakala, a Marko ju je tešio.

 

Kurir / J. S. – M. D.

 

Foto: Svet / N.Kostić, Kurir

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply