Ona je najoriginalnija mlada u Srbiji: A na venčanju ju je podržala ekipa iz snova!

Venčanje Maje Uzelac i Miroslava Načića koje je pre nekoliko dana održano u Beogradu, ispraćeno je velikim interesovanjem i sjajnim komentarima. A rediteljka je svima na tom važnom i svečanom događaju pokazala nekoliko bitnih stvari.

Najpre, Maja je pokazala da mlada ne mora da nosi venčanicu da bi blistala. Ona je fantastičnim modnim izborom venčanje obojila posebnom modnom magijom.

U bajkovitoj haljini dizjanerke Ane Ljubinković, u modelu koji je iz Anine kolekcije za proleće/leto 2018, Maja je rekla „da“ u crkvi.

Da li ste videli originalniju mladu? Verujemo da niste. Zbog čega bi pravilo „nevesta mora da nosi venčanicu“ uopšte moralo da se strogo sledi? Ne mora. Važno je samo da na venčanju nosite ono u čemu ste vi- vi! A ovo je Maja, žena koja šarenu haljinu nosi na pravi način.

I ovo nije obična haljina. Niit su se šare tek tako našle na njoj. Nisu ovo ni prazne reči.

Majina venčanica oslikava neke prošle ljubavi, „oživljava ljubavne bajke“, a rediteljka je u njoj ozvaničila svoju životnu ljubav.

Haljina je tako ostvarila svoj cilj, napravljena je da bi se slavila ljubav i slavila se u Beogradu LJUBAV.

Isto važi za koje je Maja nosila na građanskom venčanju, i ono je kreacija Ane Ljubinković, i pripada istoj kolekciji kao i haljina. Rediteljka nije rekla uzalud da će nositi samo Anine modele.

A da je Miroslav „onaj“ muškarac za nju, shvatila je odavno. Sa njim je godinama u vezi. Dobili su dvoje dece, koja su na njihovom venčanju imali posebno mesto.

Majino i Miroslavljevo venčanje bilo je po svakom detalju posebno. Baš kao što je i mladence pratila posebna ekipa, od manekenke Maje Atanasijević, Suzane Zlatanović-Lune Lu, Tijane Todorović, Anađelije Vujović i Ane Ljubinković.

Među zvanicama su bili sjajni ljudi sa ništa manje zanimljivim životinim pričama od one Majine priče.

Rediteljka, di-džej, voditeljka čuvene emisije „Kulturni nokaut“, uvek zasluženo dođe u žižu javnosti. Čini se da je ovaj put taj razlog bio NAJJAČI.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply