ONA JE BACILA NA OPERACIJE PREKO 80 HILJADA DOLARA, ALI KADA VIDITE KAKO JE NEKADA IZGLEDALA, SHVATICETE ZBOG CEGA JE TO URADILA

LJUDI KAKVI GOD DA SU, UVIJEK ĆE PRONAĆI NEKU MANU NA SEBI I ŽELJETI ĆE DA IZGLEDAJU LJEPŠE NEGO ŠTO JESU. IMAMO LJUDE KOJI SU TOLIKO ZALUĐENI, DA ĆE PRAVITI VELIKE PROMJENE NA SEBI, SAMO DA BI IMALI IZGLED DOBAR.

Jedna žena je bila nezadovoljna svojim izgledom, odlučila je da napravi velike promjene, promjene koje će je dovesti do toga da izgleda neprepoznatljivo, a poslije svega, postavlja se pitanje da li je to uopšte vrijedilo što je radila.

Znala je da je transrodna još kada se rodila, a njen idoj je bio glumac Allanah Star, koji je bio zvijezda filma kojeg je ona obožavala. Njeni roditelji nisu nikada željeli da prihvate to što je ona.

Uspjela je i da se uda, a partnerki je rekla poslije 16 godina da bi željela da napravi jednu promjenu spola. Ostali su zajedno da žive i poslije operacije, a nastanjeni su u jednoj italijanskoj provinciji.

Nju su sa sahrane otjerali kada su joj javili da je ostala bez oca. Komšije su počele da izmišljaju neke lažne priče o njoj da bi joj napakostile. Sa 50 godina je uradila sve te operacije. Prodala je i restoran da bi mogla da ugradi implatante. Ima i previše ožiljaka po sebi, a ide često na manikir i pedikir.

Ono što joj je bila želja, to je da je prihvate njena braća koja su to i učinila.

(telemaster.rs/viralnodanas.info)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply