ON TRAŽI DEVOJKU IZ SNOVA: Nudi nagradu od 10.000 za provodadžiju! Evo koji su njegovi uslovi

Džo Koen je mladi direktor jedne kompanije u Kaliforniji. Njegovi dosadašnji napori da pronađe devojku nisu bili uspešni, pa se odlučio na nešto drugačiji pristup. Onom ko mu pruži pomoć, sledi vredna nagrada.

Onome ko ga upozna sa devojkom sa kojom će provesti najmanje četiri meseca, nudi nagradu od 10.000 dolara, a 2.000 dolara onome ko ga upozna sa nekim ko će ga povezati sa devojkom. Džo se nada da će tako pronaći devojku koja ne želi samo novac.

 

Ovaj tridesetogodišnjak je napravio blog na kome je opisao sebe, ali je i naveo osobine koje je potrebno da devojka ima.

Devojka ne sme da bude neurotična i mora da bude savesna. Mora da bude inteligentna. Ne sme da ima dece i mora da bude stara između 20 i 30 godina. Samosvesna, zabavna devojka koja nije materijalista bila bi idealna.

Njegova želja je i da bude Jevrejka. Ako ne živi u Kaliforniji, mora da bude spremna da se tamo preseli. Džo će joj platiti put i boravak dok se budu upoznavali.

Koen za sebe kaže da je inteligentan, drag, autentičan, pozitivan i pošten. U slobodno vreme se bavi penjanjem, tenisom, putovanjem, upoznavanjem interesantnih ljudi.

(Kurir.rs/Sputnik/odditycentral)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply