ODUZIMAČ NEVINOSTI: Ovaj čovek ima HIV i PLAĆAJU ga da ima SEKS sa devojčicama starim 12 godina! (VIDEO)

Ovog “seksualnog radnika” iz Malavija u toj zemlji plaćaju između 3 i 6 evra da ima seksualne odnose sa devojčicama nakon što one dobiju prvu menstruaciju

hijena
Printskrin: YouTube/BBC News

Jezivo! Priča o Eriku Anivi, muškarcu iz Malavija zvuči kao potpuni horor – njega plaćaju da ima seksualne odnose sa devojčicama i da im oduzima nevinost čim one uđu u pubertet! Ono što je najšokantnije u celoj priči jeste da je Erik HIV pozitivan!

Posao kojim se Erik bavi nije neuobičajan za neke delove Malavija, zemlje na jugoistoku Afrike.

Ljude poput njega nazivaju “Hijenama”. Oni su seksualni radnici koji obavljaju takozvano čišćenje.

Zapravo, to je deo tradicije u toj državi. Erika plaćaju između 3 i 6 evra da ima seksualne odnose sa devojčicama nakon što one dobiju prvu menstruaciju.

Pored devojčica, Erik spava i sa ženama koje su izgubile svoje muževe. To je takođe tradicija i svojevrstan ritual tokom kojeg on seksom obavlja čišćenje.

– Neke devojčice bile su samo 12 ili 13 godina stare. Ipak, više volim starije – rekao je Erik koji je spavao sa više od 100 žena i devojčica.

Na pitanje da li zna da pošto je HIV pozitivan može da prenese virus i ženama sa kojim spava, Erik je rekao da je svestan toga, ali da je korišćenje kondoma tokom ritualnog seksa zabranjeno.

(Telegraf.rs / Izvor: BBC)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply