“Očuh me prvi put silovao kada sam imala šest godina”: Devojka iz Valjeva napokon smogla snage da prijavi monstruma

Ona se poverila bratu i ispričala mu kakve je strahote trpela godinama

Davljenje, gušenje, nasilje nad ženama, zlostavljanje, silovanje
Foto: Ilustracija: Profimedia

Očuh me je prvi put silovao kad sam imala šest godina. Tad je počeo moj pakao koji je trajao punih osam godina. Svakodnevno me je seksualno zlostavljao. Živela sam s tim, praveći da se ništa nije dogodilo, ali više ne želim da ćutim.

Ovo je, prema pisanju Srpskog telegrafa, izjavila na saslušanju u policiji J.B. (23) iz Valjeva, koja je skupila snage i prijavila očuha-monstruma Danila S.

– Poslednji put očuh me je odvukao u krevet pre deset godina. Sve vreme sam ćutala, bilo me je sramota da bilo kome kažem kroz šta sam prošla. Na kraju sam se ipak ohrabrila i priznala bratu šta mi je Danilo S. radio – navodno je rekla J.B.

Izvor iz istrage za ovaj list je ispričao da je čitav slučaj otkriven kad je brat zlostavljane devojke došao u policiju.

– Devojka se poverila bratu i ispričala mu kakve je strahote trpela godinama. Sve vreme je plakala, nije mogla da se smiri. Morala je nekome da otkrije da je bila žrtva nasilnika i skine taj teret sa leđa – kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Kako dodaje, šokiran sestrinim priznanjem, potreseni brat odmah je otišao u policijsku stanicu.

Foto: Pixabay

– Do detalja je opisao šta je Danilo S. radio njegovoj sestri i kako se punih osam godina nad njom. Policajci su posle njegovog saslušanja pozvali J.B., koja je dala iskaz i podnela krivičnu prijavu protiv bludnog očuha – priča izvor.

Žrtva nasilnika ispričala je da ju je monstrum seksualno zlostavljao od 2000. do 2008. godine i to svakodnevno.

– Devojka je rekla da ju je Danilo S. najpre primoravao da ga oralno zadovolji. Kad je malo porasla, dolazio bi u njenu sobu i silovao je. jadno dete je to godinama trpelo, nije bilo nikog da joj pomogne. Očuh joj je pretio, pa nije smela nikome ni da kaže šta preživljava – kaže sagovornik ovog lista.

Nesrećna devojka je, naime, progovorila čak devet godina od poslednjeg zlostavljanja i definitivnog odlsaka Danila S. iz njenog života.

Očekuje se da i on bude pozvan na saslušanje.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply