OČAJNA ZBOG ULASKA PEVAČEVE ŽENE U RIJALITI Anabela Atijas šokira: Bila bih SREĆNA ukoliko bi Luna i Sloba RASKINULI

Iako je dosad podržavala ćerkine odluke i navijala za njihovu ljubav, pevačica je svesna da je moguće da će zbog Kije raskinuti u rijalitiju, a sada je navela kako se oseća dok gleda naslednicu kako se muči u komplikovanim odnosima u “Zadruzi”.

Kija Kockar je juče ušla u rijaliti “ružičaste televizije”, na iznenađenje mnogih, a njen suprug Sloba Radanović šokirao se kad ju je video u šou – kako su on i Luna reagovali kad je pevačeva žena došla saznajte OVDE.

Anabela Atijas je sada za “Blic” otkrila kako se oseća kad vidi Lunu i Kiju u istim kadrovima.

– Kad sam ušla u “Zadrugu” sve sam rekla! Zar nešto nisam bila u pravu? Ovo je sve bilo smišljeno, svima čestitam što su stvorili novu zvezdu! Nju sam ja stvorila onaj dan kad sam joj dala na značaju. Poslala je muža u rijaliti i rekla mu da se “zakači” na Lunu, znala je da će dobiti medije. Postala je slavna, svi smo stvorili monstruma! – rekla je Anabela, pa dodala:

Kija

Foto: screenshotKija

– Da sam ja na mestu Lune i Slobe, ja bih preskočila ogradu! Šou bi propao čim bi oni otišli. Ja bih to uradila, ali oni neće, borci su. Sloba je učinio pravu stvar jer se ovlaš pozdravio sa Kijom, šta je trebalo da uradi, da je poljubi?

Anabela je prokomentarisala i da je moguće da će Luna i Sloba uskoro raskinuti zbog Kije, jer to može da im poljulja odnos.

Sloba i Luna

Foto: TV Pink / screenshotSloba i Luna

– Nisam vidovita, da jesam verovatno bih zarađivala od toga. Bila bih srećna ukoliko bi raskinuli, ako muškarac nije pravi neka se odmah pokaže ko je i šta je. Ako ne želi da bude sa njom, ne može ga niko naterati da ostane u vezi. Vreme će da pokaže sve – kazala je pevačica i rekla kako bi reagovala ako bi u narednom periodu došlo do fizičkih obračuna između Lune, Slobe i Kije.

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

– Pronašla bih načine da izvučem svoje dete odande! Advokati imaju punomoćje i fizička tortura nije nigde u ugovoru – jasna je bila.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply