OČAJAN OTAC MOLIO STARCA PORFIRIJA DA MU OZDRAVI DETE: Ovo je ČUDO o kojem pravoslavni svet bruji! (VIDEO)

Veliko čudo desilo se u tročlanoj grčkoj porodici, u Australiji. Devojčici je pozlilo i roditelji su je odveli u bolnicu gde je snimanjem ustanovljeno da dete nema jedan bubreg i da je stanje jako loše.

Videći stanje deteta koje je bivalo sve gore i zabrinutost lekara, otac se, rastrojen i očajan, počeo sa suzama moliti za pomoć starcu Porfiriju, koga je mnogo poštovao i koji je, darom čudotvorstva, koji mu je Bog dao, još za vreme života mnoge iscelio.

Starac mu se, posle molitava, te noći, javio u snu i rekao: „Pomoći ću ti za to za šta me moliš. Devojčica će ozdraviti.“ Ohrabren, ujutro je otišao u bolnicu i zahtevao od lekara, koji su dugo vremena odbijali da ponovo zrače dete, da učine novi snimak. Kad je snimak, posle dugotrajnog insistiranja, napravljen svi su bili van sebe jer su se videla oba bubrega!

Međutim, kada su iz bolnice došli kući, devojčica se požalila da joj nije dobro još uvek i da ne oseća predeo tela oko stomaka. Otac je uplašen otišao u sobu gde je bila starčeva ikona i rekao mu, kao živome: „Pa molio sam te da pomogneš, a njoj je sada sve gore?!“ Tada se starac na ikoni pojavio, živ, i rekao: „Mili moj, kako mogu da presadim bubreg tvome detetu bez anestezije, sačekaj malo, biće sve u redu sa detetom.“

Dete je danas sasvim zdravo, i oni čuvaju snimke koji svedoče o Božijem čudu. Ova porodica je posvedočila o ovome u manastiru u Milesi, u Grčkoj, koji je osnovao starac i gde je i boravio često.
(Izvor: Stil.kurir.rs)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply