Objavljena diploma Jelene Golubović, na društvenim mrežama se vodi rat oko toga da li je PRAVA ili LAŽNA! (FOTO)

Na društvenim mrežama vodi se pravi rat između fanova i hejtera Jelene Golubović.

Jelena Golubović se već godinama unazad diči time da je za razliku od većine rijaliti igrača školovana, te da je fakultet završila u Ukrajini.

Međutim, sada su se pojavile fotografije Jelenine diplome, a osoba koja ih je podelila sa svima napisala je sledeći komentar:

– Šta reći, a ne zaplakati kad jedan obični istovarač pametuje i priča o diplomama, fakultetima, magistraturama, a pri tom je u životu sve prokockao, ostala mu je jedino opsednutost Jelenom Golubović. Jelena je 2012. magistrirala, a svi dobro znamo da ne možeš upisati magistraturu ako pre toga nisi završio fakultet, nebitno sa koliko godina. J.G. je 2013. nostrifikovala tu istu diplomu. P.S. Takođe, na dokumentu se može videti i datum i godina rođenja koju isto tako izvesni Goran dovodi u pitanje.

Evo kako izgleda Jelenina diploma:

Foto: Facebook/Jelena Golubovic

Foto: Facebook/Jelena Golubovic

Foto: Facebook/Jelena Golubovic

Foto: Facebook/Jelena Golubovic

Ipak, nekima ni ovo nije bilo dovoljno, pa su nastavili da pišu komentare kao što su:

– Kod nas se diploma kupuje i za Dr.med!

– Falsifikovala. Pre par godina je kod nas bila velika afera sa diplomama…tako da verujem da je i to njen slučaj. Žena ne zna reč ruskog a studirala na tom jeziku – svašta.

–  Zar vi mislite da smo svi glupi? Pa ovo je čist falsifikat. Na jednom listu piše Elena, na drugom Jelena, pečat ide preko slike, a ne slika preko pečata. Sram vas bilo, treba vas prijaviti za ove prevare.

– Je l’ realno da niko ne zapaža bar jednu čudnu stvar kada je ova diploma u pitanju?! Kijev je grad u Ukrajini – na ruskom govornom području. U ruskom se slovo “i” piše ćirilično, a ovde je latinično. Sledeće fotografije pokazuju da je podnela zahtev za nostrifikaciju, ali ne i da je odobrena. I naravno gde na toj diplomi piše naziv magistarske teze?! A najbitnije je gde je fotografija fakultetske diplome – koga briga za ovu?!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply