“NUDILI SMO JOJ POMOĆ, ALI…” Aleksandra Subotić HITNO izašla iz Parova zbog problema sa Centrom za socijalni rad

Učesnica Parova morala je napusti ovaj rijaliti šou zbog problema sa detetom. Aleksandra Subotić je izašla iz poznate vile jer njena majka, kik bokserka i fitnes instruktorka Ljuba Pantović preko socijalnih službi odlučila da joj oduzme dete.

Majka ju je prijavila centru za socijalni rad. Tokom dana se nagađalo šta se desilo sa Aleksandrom i zašto je više nema u “Parovima”.
Aleksandra Subotić

Foto: youtubeAleksandra Subotić

Ubrzo je voditeljka Bojana Ristivojević otkrila šta se zapravo desilo sa Aleksandrom i zbog čega je otišla iz kuće u kojoj su smešteni.

Bojana Ristivojević

Foto: youtube.com / screenshotBojana Ristivojević

– Poštovani gledaoci, dužni smo da vam najpre razjasnimo situaciju u vezi sa Aleksandrom Subotić. Počeli su da se pojavljuju brojni komentari po društvenim mrežama, a i u vili je počelo da se komentariše da je otišla, da nije dobro, i tome slično. Sa Aleksandrom je sve u redu, ona je dobro, a produkcija ju je pustila da napusti vilu zato što ima problema sa centrom za socijalni rad. Kao što je ovde i pominjano, Aleksandra je možda u opasnosti da joj oduzmu starateljstvo nad detetom, pa je izašla da vidi šta se događa u vezi sa tim. Pustili smo je da to reši. Produkcija je Aleksandri, dok je provodila vreme u izolaciji, nudila stručnu pomoć, ali ona je to odbila. Nadamo se da će sve biti dobro – rekla je Ristivojevićeva koja je dodala da bi Subotićeva trebalo da se vrati u “Parove” danas ili sutra.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply