NOVA UČESNICA “ZADRUGE” U CENTRU PAŽNJE JAVNOSTI Da li biste je prepoznali PRE plastičnih operacija?

Atraktivna brineta minulog vikenda ušla je u rijaliti “ružičaste televizije” i odmah skrenula pažnju na sebe, a o njenom prijateljstvu sa starletom Sorajom Vučelić se uveliko priča.

Foto: Instagram

Ana Korać postala je novi učesnik šou programa “Zadruga”, a istakla je kako voli da se oblači provokativno, te da neće odustati od takvog imidža u rijalitiju.

Koraćeva je imala nekoliko estetskih operacija, koje su i te kako vidljive, a verujemo da bi je malo ko prepoznao na slikama pre korekcija.
Ana nekada

Foto: Privatna arhivaAna nekada

Rođena je u Ivanjici, a ima 23 godine. Jedno vreme se predstavljala inicijalima A. K. (iliti Ej Kej), a pojavila se u nekoliko domaćih spotova.

Fotografija od pre par godina

Foto: Privatna arhivaFotografija od pre par godina

Ne voli da je nazivaju starletom, mada njeno zanimanje nije poznato.

Promena je očigledna

Foto: Privatna arhivaPromena je očigledna

Pogledajte njene slike od ranije i procenite da li vam se više dopada u nekadašnjem izdanju ili sadašnjem. Od njenog ulaska u rijaliti najviše je strahovala Mina Vrbaški, maloletnica za čije ime se vezuju brojni skandali vezani za narkotike i povezanost sa pevačem Šakom Polumentom. Koraćeva je, po ulasku u “Zadrugu”, stala prvi put oči u oči sa maloletnicom, nakon izdaje vezane za starletu Soraju Vučelić, a kako je protekao taj burni susret, pogledajte OVDE ili na sajtu PulsOnline.rs.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply