NJENE OBRVE SVI KOMENTARIŠU: Ova manekenka je pravi hit na Instagramu, jedni je HVALE, drugi KUDE

Dok mnoge devojke danas tetoviraju svoje obrve, ova manekenka je odlučila da im vrati prirodni izgled, ali zbog toga izaziva brojne komentare.

 

 

Sofija Hađipanteli je prirodna plavuša koja ima dosta sličnosti sa velikom umetnicom Fridom Kalo, zahvaljujući istim obrvama.

 

Ova manekenka ima potpuno spojene i guste crne obrve, baš onakve kakve je imala čuvena slikarka, ali joj ona nije bila uzor za ovako nešto.

 

 

Sofija je jednom prilikom poželela da ofarba svoje obrve i one su ispale potpuno crne.

 

– Videla sam jedan video na Jutjubu i poželela da ofarbam obrve. Međutim, zeznula sam stvar i one su ispale crne. Kada me je brat ugledao, rekao je da mi baš takve pristaju. Tada sam odlučila da ću ih ostaviti da izgledaju tako – izjavila je ova manekenka sa Kipra za “Harper’s Bazaar”.

 

 

Njen izgled je privukao veliki broj pratilaca na Instagramu, trenutno ih ima blizu 60 hiljada, ali su oni vrlo podeljeni u komentarima. Dok jedni podržavaju njenu odluku da “ne uzima pincetu u ruke”, drugi je zbog toga oštro kritikuju.

 

 

Sofiju Hađipanteli, koja je u međuvremenu postala vođa pokreta #UnibrowMovement, sve ovo mnogo ne pogađa, jer je izjavila da nema nameru da ubeđuje ljude da je kopiraju, već da prihvate ovakav oblik obrva, zato što je prirodan. Želi da promoviše prirodan izgled, da poveća toleranciju na različitost, a koliko će ova faza u njenom životu da traje nije mogla da precizira.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply