NJEGOV IMIDŽ JE HIT Snaga je u kosi: “Teo izgleda kao radnik sa doka koji razbija”

Miloš Teodosić je hit u SAD. Kada igra priča se o njegovim asistencijama, a i kada nije na terenu, kapiten reprezentacije Srbije privlači veliku pažnju. I to svojim stajlingom…

Miloš Teodosić

Foto: Mike Nelson / EPA;Miloš Teodosić

Miloš često deluje nezainteresovano, ali samo dok ne izađe na teren. Čim kroči na parket, kreće magija. Od čoveka koji izgleda kao da će svakog trenutka zaspati, Teo postaje zver. Amerikanci su rešili da se malo našale na račun našeg asa.

– On izlgeda kao radnik sa doka, koji je otišao na pauzu da zapali cigaretu. Onda je video da neko igra košarku, ušao je u salu i razbio sve – piše u šaljivom tekstu “Uproxx-a”.

Teodosića su saigrači terali da se ošiša, a najglasniji je bio Danilo Galinari. Ipak, Amerikanci tvrde da to nikako ne sme da se desi.

– To je njegova aura… Osnova svega je da on ne izgleda kao NBA igrač, a ima neverovatne košarkaške sposobnosti. Pustite čoveka da napravi svoj brend. Ovako izgleda sjajno – jasna je poruka.

Teodosić je definitivno zaludeo NBA ligu ali i novinare u SAD. Pred početak sezone bave se njegovim stajlingom. Izgleda da je Teo poput Samsona i da mu snaga (košarkaško umeće) leži u kosi.

Ameri su baš opčinjeni Srbinom…

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply