NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE Kija i Sloba umalo završili u ISTOM KREVETU, a onda se desilo nešto neočekivano

Izbor ovonedeljnih Zadrugara koji će obavljati funkciju potrčka u rijalitiju “ružičaste televizije” doveo je, očekivano, do novih razmirica.

Lepi Mića je, prema sopstvenom priznanju, želeo da to budu Kija Kockar i Sloba Radanović, kako bi nedelju dana spavali zajedno u sobi za sluge.

Međutim, kako je tu istu ideju naglas rekla Maca Diksrecija, Mića se razbesneo i promenio odluku, te je odlučio da kazni ulogom potrčka nju i Jelenu Golubović, što je iznenadilo mnoge.

 

– Mnogi su hteli da Kija i Sloba spavaju zajedno u sobi za poslugu, ali iz zlobe, da ih kazne. Ja sam to želela jer treba muž i žena da se pomire. Muž nikada ne završava sa ljubavnicom – rekla je Maca, ne uzimajući Mići za zlo to što je ovonedeljni potrčko, ali mu je, sa druge strane, Golubovićeva jako zamerila.

Foto: TV Prva / screenshot

– On me mrzi i hoće da me kazni jer zna da sam na poštedi, a i zato što mi je slava. Ali pošto sam već potrčko, želim samo da mi produkcija obezbedi krevet u sobi za poslugu. Oni imaju moj zdravstveni karton i znaju da ne smem da spavam na slamarici zbog kičme, kolena i vratnog pršljena – požalila se ona, ali je stigao odgovor produkcije da zbog nje neće kršiti pravila.

sorti_luna_sloba_kija_blic_safe_sto

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply