NIJE MU ODOLELA: Ana Mihajlovski smuvala fudbalera koji je 14 godina mlađi od nje (FOTO)

“Orlić” je oduševljen Anom, sviđa mu se to što je pozitivna i što ima smisao za humor.

Ana je jedna od naših najatraktivnijih voditeljki
Ana je jedna od naših najatraktivnijih voditeljkiFOTO: DADO ĐILAS

Ana Mihajlovski uplovila je u vezu sa 14 godina mlađim fudbalerom Vukašinom Jovanovićem. Voditeljka i fudbaler špankog Ejbara već mesecima uživaju u emotivnoj vezi, koju za sada održavaju preko društvenih mreža.

 

– Vukašin i Ana su se upoznali preko Instagrama tako što joj je on poslao poruku. Nakon kratke prepiske videli su se u Beogradu, gde je ljubav i planula.

 

Od tada su u svakodnevnoj komunikaciji, ali se trude da sakriju vezu od svojih jer je još sve sveže i na početku. Međutim, nekada ne mogu da se kontrolišu, pa jedno drugom lakuju slike na društvenoj mreži Instagram, što su primetili Vuletovi drugari, koji ga zadirkuju za Anu – govori izvor blizak fudbaleru.

Vukašin je oduševljen Anom, sviđa mu se to što je pozitivna i što ima smisao za humor. Razlika u godinama im ne predstavlja nikakav probem, a o tome i ne pričaju. Jedino što im predstavlja problem je razdvojenost budući da žive na relaciji Beograd – Španija.

 

“Orlić” je na sve ovo putem SMS poruke imao da kaže:

 

– Nemam komentar. Ubuduće me zovite samo za stvari koje su povezane sa sportom – napisao je Vukašin, ne negirajući bilo kakvu vezu sa voditeljkom, a onda je ubrzo poslao još jednu:

 

– Samo zbog žene koju ne poznajem demantovaću ovo sada i sledeći put me pitajte samo za sport – dodao je Jovanović.

Sa druge strane, Ana Mihajlovski je na svom Insta storiju imala komentar:

 

– E, čujem imam dečka, a da li možete da me upoznate sa njim – stajalo je na Aninom postu te ostaje uopšte nejasno kako je upoznata sa pomenutom situacijom.

 

Podsećanja radi, Ana se u avgustu prošle godine razvela posle sedam godina braka. Ona iz dva braka ima troje dece, dok je Vukašin slobodan.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply