NEVEROVATNO Učesnica “Zadruge” LAGALA da je obolela od RAKA, javnost u šoku

Prethodnih godina smo bili svedoci da se javne ličnosti ne libe svega i svačega ne bi li došli u centar interesovanja javnosti, a sada je u rijalitiju “ružičaste televizije” isplivala istina o takmičarki koja je pobeđivala u nekoliko domaćih formata tog tipa.

Jelena Golubović u rijalitiju

Foto: TV Pink / screenshotJelena Golubović u rijalitiju

Nekadašnja pobednica “Farme” Jelena Golubović aktuelna je učesnica “Zadruge”, a kako je “stala na žulj” novinaru Milanu Miloševiću, on je odlučio da otkrije sve što zna o njoj.

– Ja sam je slikao u crkvi kako se moli za spasenje od raka, a niti je imala rak niti išta. Sve smo radili u dogovoru da se njeni fanovi sažale i glasaju za nju. Uvijali smo je i šminkali kao da je prebijena. Sve je lažirala u životu. Niko je nije prebio – započeo je priču o njoj, dok su ga svi slušali u čudu.

Foto: screenshot

– Pisali su joj po vratima flomasterom: ‘Umri’ i to slikali, opet da bi se fanovi sažalili jer kao njoj neko prete. Sve moguće crne magije je dogovorila, te Čupina baba je bacila vradžbine na nju… Rođenom bratu je nameštala paparaco fotke na aerodromu, a ona posle kad on plače, ona se pita zašto – priznao je Milan istinu pred svima u naletu besa, dok su prve reakcije javnosti mahom negativne.

Šta je Jelena Golubović imala da kaže povodom svih ovih navoda novinara pogledajte OVDE ili klikom na sajt PulsOnline.rs.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply