“NEMOJ VIŠE DA ME PITAŠ ZA TO” Kija RASKRINKANA, otkriveno da se pre Slobe zabavljala, čak i ŽIVELA sa OVIM pevačem

Otkad je ušla u Zadrugu, Kija Kockar ne prestaje da intrigira javnost. Mnogi su tvrdili da je ušla sa ciljem da rasturi vezu između Lune i Slobe što se kasnije pokazalo kao neistinito.

Kristina Kija Kockar

Foto: youtube.com / screenshotKristina Kija Kockar

Dok je sedela sa jednim od ukućana, on je počeo da je ispituje o njenim bivšim ljubavima. S obzirom na to da je Milan novinar, znao je i neke informacije iz Kijinog života i pre Slobe pa ju je pitao da li je bila sa njegovim kolegom pre nego što je započela romansu sa Radanovićem.

Reč je o muzičaru Ognjenu Kostiću kojeg mnogi znaju pod nadimkom Struka.

– On i ja smo bili… On je bio moja velika ljubav. Ja sam mislila da ti je to Slobodan rekao, au, majko moja. Evo, ekskluzivno da ti kažem, on je jedina poznata ličnost sa kojom sam bila, sve ostalo nije tačno. Da li me zezaš da to znaš? Jedino kada sam ušla, pomislila sam na njega. Sigurno mi se smeje sada. Mi smo se voleli, bili smo u velikoj ljubavi, živeli smo zajedno. To je bila velika ljubav, ali nam nije uspelo – prisetila se Kija.

Foto: youtube.com / screenshot

Kija je rekla da se Sloba i on znaju, ali da nema potrebe to više pominjati.

-Bio mu je trn u oku, a on sada ima devojku. Znam da mu neće biti drago sada. Nemoj više da me pitaš to – rekla je Kristina Milanu.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply