NEMA POTREBE DA POTROŠITE CELU PLATU: Uz ovih 7 modnih saveta izgledaćete glamuroznije i lepše!

Brojne slavne osobe pokazale su nam da novac može kupiti dobre pramenove i zategnuto lice, ali ne i stil zbog kojeg ćemo neku osobu smatrati lepo odjevenom.

Mnogi misle da je za modni preobražaj potrebno mnogo novca, što nije istina, jer su za glamur pre svega potrebni ovi parametri: redovna nega, malo planiranja i puno samopouzdanja.

 

Evo kako ćete postati trendi žena:

 

Rastanak boli, ali…

 

Vreme je da se rešite sve šminke, odeće i modnih dodataka koji vam ne stoje, koji su oštećeni (i ne mogu se popraviti), koji “čekaju bolje dane” i koje zapravo više nikada nećete nositi. Zakrčena kozmetička torbica i ormar sprečavaju vas na putu do urednog izgleda jer stvaraju nered zbog kojeg ne možete jasno videti što sve posjedujete. Imate pravo zadržati samo pet komada koji skrivaju lepe uspomene, sve više je previše!

 

FOTO: PROFIMEDIA

 

Nedeljni stilista

 

Svake nedelje odvojite dvadeset minuta i izaberite pet kombinacija koje ćete nositi nadolazeće nedelje na posao. Ako vam se smeše izlasci, isprobajte i odaberite odeću i za te prilike. Odeću zatim uredno okačite i uštedećete živce i puno vremena tokom nedelje i od vas bez puno truda napraviti ženu koja nikad ne izgleda kao da se spremala bez razmišljanja.

 

FOTO: PROFIMEDIA

 

Pronađite svoju pravu ikonu

 

Slažemo se, Blejk Lajvli uvek izgleda zavodljivo, ali ako ste niski, bez oblina i tipične dečačke građe, njene odevne kombinacije teško ćete moći da kopirate. Pronađite nekoliko slavnih osoba koji imaju sličnu građu poput vas i čiji vam se stil jako sviđa pa tu i tamo pogledajte njihove fotografije kako bi dobili inspiraciju i izašli iz rutine.

 

 

Odaberite svoj zaštitni znak

 

Velike minđuše, zgodne narukvice, beretke, zanimljive torbice, neobične cipele, lak za nokte određene boje… Odaberite neki modni dodatak po kom ćete biti prepoznatljivi. Svoj zaštitni znak možete menjati iz sezone u sezonu, kako sami sebi ne bi postali dosadni.

 

FOTO: PROFIMEDIA

 

Rešite se kompleksa i budite iskreni u isto vreme

 

Ovo je možda najteži korak jer zahteva odbacivanje kompleksa iz mlađih dana i prihvatanje istine. Dobro se pogledajte u ogledalo i iskreno zapišite koje bi delove tela trebalo odećom da korigujete, a koje da istaknete. Niko nije savršen, ali to ne znači da morate da se skrivate iza široke odeće u kojoj će se vaše telo potpuno izgubiti.

 

FOTO: PROFIMEDIA

 

Uredite kosu

 

Žena s neurednom frizurom izgleda neuredno i u najskupljim cipelama. Napravite malo istraživanje na internetu i saznajte kakve sve frizure možete napraviti kod kuće kada nemate vremena za frizera, a nabavite suvi šampon, dobru četku, gumice i ukosnice i sprej za prikrivanje izrastka.

 

FOTO: PROFIMEDIA

 

Dobre sunčane naočare

 

Sunčane naočare ultimativan su modni detalj koji svaki odevni predmet u trenu može pretvoriti u čisti glamur. Pronađite model koji najbolje pristaje vašem licu i uvek ih nosite sa sobom.

 

FOTO: SHUTTERSTOCK

 

Kurir.rs/Gloria.hr, Foto: Profimedia

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply