Neko je poljubio njihovu bebu Marijanu. Umrla je dve nedelje kasnije na očevim rukama! (FOTO)

Nikol i Šejn su se venčali kada je njihova ćerkica imala samo šest dana, a samo dva sata nakon ceremonije su otkrili da je ona prestala da jede i da se teže budi

Nicole Sifrit
Foto: Facebook/Nicole Sifrit

Američki par je rekao da njihova beba, stara samo 18 dana, umrla samo dve nedelje nakon što se zarazila herpesom putem poljupca. Nikol i Šejn Sifrit su na Fejsbuku objavili da je njihova ćerka Marijana umrla na rukama svog oca.

– Naša princeza Marijana postala je mali anđeo oko 8:41 časova ovog jutra, kada je preminula na tatinim rukama. Njena mama je sve vreme bila pored nje. Ona više ne pati i sada se nalazi kod Boga. Hvala svima koji su bili uz nju na ovo putovanju i koji su nas sve vreme podržavali. Njen kratki život je imao veliki uticaj i nadamo se da će njena priča da pomogne da se spasu životi drugih novorođenčadi. Počivaj u miru, slatki anđele – stoji u objavi.

Nikol i Šejn su se venčali kada je njihova ćerkica imala samo šest dana, a samo dva sata nakon ceremonije su otkrili da je ona prestala da jede i da se teže budi. Odmah su je odvezli u bolnicu.

– Postalo joj je sve gore. U roku od dva sata je prestla da diše i počeli su da joj otkazuju organi – rekao je njen tata.

Lekarski izveštaj je pokazao da se Marijana inficirala meningitisom HSV-1, koji je uzrokovan virusom herpesa.  Njeni roditelji su testirani, ali su bili negativni na virus što znači da ga je dobila od nekog drugog.

Foto: Facebook/Nicole Sifrit

Uprkost višestrukoj transfuziji krvi, Marijanini bubrezi su prestali da rade, jetra takođe i došlo je do unutrašnjeg krvarenja.

Porodica se nada da će ovaj nesrećan slučaj da pomoći drugom ljudima da uvide koliko herpes može da bude opasan po novorođenčad.

– Držite svoju bebu izolovanu, nemojte da dozvoljavate da bilo ko dolazi u posetu i pobrinite se da ljudi oko vas stalno peru ruke. Nemojte da dozvoljavate svima da ljube vašu bebu – kažu mama i tata ove devojčice.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply