NATAŠA STIGLA U SUD Pevačica ćutke ušla u zgradu, PRVI SUSRET SA LUKOM U HODNIKU (VIDEO)

Pevačica Nataša Bekvalac je, nakon supruga Luke Lazukića, stigla u Prvi osnovni sud u Beogradu na zakazano saslušanje povodom nasilja koje je pretrpela od njega prethodnog vikenda.

Natasa_Bekvalac_dolazak_u_sud_zab_blic_unsafe

U sud je, pre Nataše, stigao Lazukić, a kako je reagovao na pitanje o tome da li se kaje što je pretukao suprugu pročitajte OVDE.

Nataša i Luka danas će biti saslušani odvojeno, najpre Lazukić čije saslušanje je još u toku, a zatim pevačica.

FOTO: MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA

Bekvalčeva se pojavila u pratnji svog advokata, a po tužnom izrazu njenog lica jasno je da je skrhana i potresena. Ona je na licu sve vreme imala tamne naočare.

FOTO: MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA

Nataša i Luka ubrzo će se sresti u hodniku suda, budući da Lukino saslušanje i dalje traje.

FOTO: MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA

Nataša nije bila raspoložena za razgovor sa okupljenim pripadnicima medija, a na pitanje novinarke “Blica” kako komentariše to što je Luka tražio zaštitu od pevačicinog oca Dragoljuba njen advokat je rekao da ne može da kaže ništa o tome. Takođe, isti odgovor dao je na pitanje i da li je Nataša zabrinuta za svoju bezbednost.

FOTO: MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA

Pevačica se, kada je iz stana na Dedinju krenula u sud, susrela sa sestričinom Petrom, ćerkom svoje sestre Kristine, ispred Druge ekonomske škole. Ona se pozdravila i izljubila sa Petrom, a zatim nastavila u sud.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply