Samanta Kiota (32) iz Kalifornije, udata žena i majka dvoje dece, uhapšena je nakon što je na videlo izašla činjenica da je mesecima održavala seksualne odnose sa svojim maloletnim učenikom (14).

Mesec dana pre hapšenja, jedan od učenika prijavio je da je gledao Snepčet profil svog školskog prijatelja kada je na jednom snimku primetio i Samantu.

Stvar je došla i do suda, a maloletnik je potvrdio ne samo da je imao seks sa nastavnicom već i mnogo goru stvar.

– Da, upleo sam se u to žestoko. Imam seks sa Samantom već par meseci, i to u njenoj kući. Često imamo i trojke – izjavio je učenik, dodavši da su svi snimci napravljeni Ajfonom koji je Samanta kupila svom “ljubavniku” od novca svog muža.

Samanta je nakon svedočenja uhapšena, a mediji pišu da je porodica maloletnika izjavila da je Samanta pokazala interesovanje za njihovog sina još 2015. godine, a uskoro je počela da im se žali na njegovo “neprikladno” ponašanje. Poverovali su joj, ali onda je dečak počeo da se sve češće pojavljuje u skupoj odeći i sa najnovijim telefonima. Inače, on je mesecima pre svega toga pobegao od kuće i živeo je sa daljim rođakom.

Policija trenutno istražuje da li je Samanta imala odnose i sa drugim učenicima. Određena joj je kaucija od 150.000 dolara, a čeka se nastavak suđenja.

(metro.co.uk)