“Napiju se, ne znaju šta rade, pa optuže muškarce za silovanje”: Jezive poruke devojkama u Srbiji koje vole da popiju kad izađu!

Doterane devojke koje mrtve pijane izlaze iz kafića, pa se posle valjaju po ulici u polusvesnom stanju, su sve češći prizori koje zatičemo u gradu

Devojke, alkohol, klub, zabava, partz, pab, piće, pivo
Foto: Profimedia, Alamy

Sve veći broj devojaka koje izlaske ispunjavaju litrama alkohola, po svemu sudeći je slika i prilika noćnog provoda mladih. Nedavno objavljen podatak da devojke prednjače u pozivanju Hitne pomoći koja će ih odvesti na ispiranje želuca, nikoga nije iznenadio, čak su mnogi i prokomentarisali da je taj trend prisutan odavno pitajući se “gde vi živite, to je trend zadnjih 20 godina”, a neki su čak i sažaljevali muškarce pored takvih devojaka.

U komentarima čitalaca ima i odgovora koji su nas iznenadili, neki su vrlo realno opisali zbog čega se to dešava, dok mnogi nisu propustili priliku da izvređaju današnju omladinu:

Norvežanke i Šveđanke imaju visok životni standard, pa mogu da priušte sebi taj luksuz, a šta ova naša sirotinja, naliva se od penzija baba i deda”, isprizovao je devojke jedan od uznemirenih čitalaca.

“Blagi užas, a ni supu iz kesice ne znaju da skuvaju.. Koju li ova zemlja bednu budućnost ima sa krimosima u pokušaju, tatinim sinovima i ovakvim devojkama. Posle se čudimo da sve što vredi odlazi odavde”.

“Nažalost, bila sam svedok, gde devojka, mlada, pije do iznemoglosti…pritom se hvali da su joj svi u porodici pijanci. Smučilo mi se, kakva će to majka i žena sutra da bude??????”, samo su neki od osuđujućih komentara.

Foto: Profimedia/CandyBox

“Napiju se pa ne znaju šta rade, a onda optužuju jadne muškarce za silovanje”, bila je jedna od težih optužbi na račun devojaka.

Neki su imali i razumevanja za devojke koje vole da popiju, jer kako kažu, i žene su ljudi:

Ja volim pijane devojke“, bio je jedan od komentara, dok je drugi bio pomalo šašav:

“Nek piju kad im se pije, i piće je za ljude, a i žene su ljudi”.

Šta vi mislite o ovome? Da li devojke danas stvarno toliko konzumiraju alkohol, da li time žele nešto da dokažu ili misle da time rešavaju neki dublji problem? Ko je kriv za takvo njihovo ponašanje, da li i odnos muškaraca prema njima utiče na razuzdano ponašanje devojaka? Svoje mišljenje ostavite u komentaru!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply