NAMAZANA VIŠE NEGO ŠTO MISLITE: Divna DNK krije divlju prošlost!

Divna DNK krije svoju prošlost. Kako Kurir Stars saznaje, učesnica „Zadruge“ prije sadašnjeg nevjenčanog supruga Marka živjela je u još jednoj vanbračnoj zajednici. Ona je dijelila krov nad glavom sa izvijesnim Amirom u selu Miloševac, u blizini Velike Plane. Rijaliti zvijezda bila je samo dva mjeseca u divljem braku, a muž ju je otjerao i vratio je ocu zbog svakodnevnih svađa.

NAMAZANA VIŠE NEGO ŠTO MISLITE: Divna DNK krije divlju prošlost!

– Divna se nekoliko mjeseci zabavljala s tim momkom i odlučila je da s njim započne zajednički život. Međutim, oni nikako nisu funkcionisali u zajednici. Oboje su bili tvrdoglavi i stalno su jedno drugom tjerali inat. Divnina ljubomora smetala je njenom mužu i nije više mogao da je trpi. Naredio joj je da napusti kuću, što je ona i učinila. Spakovala je stvari i vratila se kod oca – priča jedan komšija Divnine porodice i dodaje da je porodica krila taj brak.

 

– Pošto je selo malo, Divnin otac nije želio da se mnogo priča o tome. Ona je samo željela da se uda i uvijek je gledala prvu priliku. Tako je poslije nekoliko mjeseci naišla na Marka, s kojim je nekoliko puta izašla na piće, i jednog dana samo je riješila da se preseli kod njega – kaže naš izvor.

 

Otac učesnice „Zadruge“ Tomislav Milanović potvrđuje da je njegova kćerka živjela s drugim čovjekom prije Marka.

 

– Divna je prije četiri godine živjela s Amirom, pa je došla kući i tu sjedila. Poslije nekog vremena otišla je kod Marka. Taj prvi je još gori od Marka, nema za šta kuče da ga ujede. Namučila se s njim. I taj je isto Rom kao ovaj njen sadašnji. Ma, ja se samo pravim lud, Divnin život, njena stvar. Neka rade šta hoće. Ja sam nekoliko puta išao tamo po nju, kod tog Amira, htio sam čak i policiju da vodim, ali nije htjela da ide od njega. Nedugo posijle toga ga je napustila – rekao je Toma za Kurir Stars i dodao da nije oduševljen ni sadašnjim zetom.

 

– Marka neću da komentarišem. On se samo smije, njemu je sve smiješno. Smeta mi što je nekad takav prema Divni, ali šta da im radim – završava Milanović.

(Kurir)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply