NAJPOZNATIJU BEOGRADSKU DOKTORKU NIKADA NISTE VIDELI U OVOJ ULOZI: Nada Macura vodila jutarnji program, pa oduševljenim gledaocima mahala i slala POLJUPCE!

Jutarnji program Hepi televizije ove subote je oduševio gledaoce, jer se u ulozi voditeljke našla protparolka Hitne pomoći Nada Macura!

 

FOTO: PRINTSCREEN HAPPY TV

 

Najpoznatija beogradska doktorka je, u tandemu sa psihijatrom Jovanom Marićem i TV licem Snežanom Dakić, preuzela reč, a ispostavilo se da je pomenuti tim bio pun pogodak, jer su se od ranog jutra gledaoci uključivali uživo u program i to, pre svega, kako bi pozdravili upravo Nadu.

 

FOTO: PRINTSCREEN HAPPY TV

 

I ona je blistala u crvenoj kombinaciji, a činilo se da joj je nova uloga prijala, jer je svakom gledaocu uzvratila mahanjem i poljupcima.

 

FOTO: PRINTSCREEN HAPPY TV

 

Kako je več najavila za Kurir, emisiju će raditi samo subotom, a teme će se bazirati uglavnom na zdravlju.

 

FOTO: PRINTSCREEN HAPPY TV

 

Voditelji i gosti tako su danas diskutovali o vođenju trudnoće, psiho-fizičkom zdravlju žena u drugom stanju, ali i ulozi koju muškarac u životu svoje partnerke ima tokom tih devet meseci.

 

FOTO: PRINTSCREEN HAPPY TV

 

“Što se tiče moje profesije portparolke Hitne pomoći, to i dalje ostaje prioritet”, rekla je Macura u četvrtak za Kurir.

 

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply