MUŠKARCI SU UZDISALI ZA NJOM, BILA JE U VEZI SA OŽENJENIM A ONDA NESTALA: Evo kako danas izgleda život Gabrijele Pejčev!

Seksi pevačica Gabrijela Pejčev privukla je veliku pažnju javnosti učešćem u rijalitiju „Farma“ 2015. godine, ali se posle toga povukla iz medija. Evo šta ona radi danas.

U tom rijalitiju nije se libila da ulazi u svađe sa drugim učesnicima, čak se i fizički sukobljavala sa pojedincima, kao sa Majom Nikolić, nije s eustručavala ni da se zaljubi, te smo imali prilku da je gledamo tokom emotivne veze sa manekenom Radetom Lazićem.

U centar pažnje medija dospela je onda kada je u „Farmu“ ušao Semir Džanković, njen oženjeni kolega kojem je nekoliko meseci bila ljubavncia dok su se takmičili zajedno u „Pinkovim zvezdama“. Njihove svađe u rijalitiju su takođe bile tema u brojnim medijima.

Nakon izlaska iz rijalitija ona je snimila pesmu „Ne dam nikom da me zeza“ i njena karijera krenula je dobrom putanjom, a onda se upustila u ljubavnu vezu sa rukometašem Milošem Medenicom, sa kojim se čak i verila.

Cvetale su joj ruže u ljubavi i na poslu, izdala je još jedan singl pre godinu dana i onda se povukla iz medija.

Svi se pitaju šta se dešava sa seksi Bugarkom, kojoj su tokom takmičenja „Pinkove zvezde“ dodelili i epitet naslednice Cece Ražnatović. Odgovor je da je Gabrijela u međuvremenu raskinula veridbu sa Milošem, što dokazuje njena odluka da izbriše sve njihove sa Instagram profila, i da trenutno uživa u statusu „singl“, nastupa po Srbiji i regionu, i vredno traži pesmu kojom će se vratiti na scenu u punom sjaju.

Izvor: Kurir.rs

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply