Mučne scene u Šimanovcima: Nakon tuče sa Slobom, KIJA NAPUSTILA Zadrugu, a za njom je KRENULA I ONA! (FOTO)

Sve se dešavalo zbog sinoćnjeg razgovora Kije i Lune, ali i zbog toga što je stjuardesa iz Zrenjanina naručila pesmu od produkcije za još uvek zvaničnog supruga.

Kija u suzama pojurila prema kapiji
Kija u suzama pojurila prema kapijiFOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

Drama u ljubavnom trouglu rijalitija “Zadruga” je na vrhuncu. Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su se suočili oči u oči nakon burnih dešavanja na imanju u Šimanovcima. Došlo je čak i do fizičkog kontakta, Kija je Slobu hvatala za gušu, odgurivala ga, a potom i on nju.

 

Sve se dešavalo zbog sinoćnjeg razgovora Kije i Lune, ali i zbog toga što je stjuardesa iz Zrenjanina naručila pesmu od produkcije za još uvek zvaničnog supruga. Na kraju, supružnici su imali najburniju svađu od početka “Zadruge”, a sve to je gledala i Luna. On je od nje tražio da prestane da puni glavu Đoganijevoj, a ona je tražila od njega da joj prizna kada je prestao da je voli.

 

Kija i Sloba se svađaju
Kija i Sloba se svađajuFOTO: PTINSCREEN/PINK TV

Nakon haosa u radionici, trojac je izašao u dvorište. Kija i Sloba su nastavili sa drekom, a Kockareva je plakala.

 

– Samo plači, nastavi, još mesec dana i kraj. Pobedićeš, samo plači – poručio je Sloba Kiji aludirajući da čitavu dramu pravi samo zbog pobede u “Zadruzi”.

To je toliko pogodilo Kockarevu da je otišla do vrata imanja i prošla kroz njih. Zanimljivo je da ona nisu bila zaključana i da je Kija lako izašla izvan “Zadruge”, a za njom i Nadežda Biljić koja je krenula da je vrati.

 

Kija napušta Zadrugu
Kija napušta ZadruguFOTO: PRINTSCREEN/PINK TV

Nakon toga, u dvorištu je društvo optuživalo Kiju da manipuliše učesnicima, a sa njima se saglasila i Đoganijeva.

 

 

– Svesna sam svega ja! Znaš šta mi je sve sinoć rekla. Da voli još uvek Slobu, da oseća nešto prema njemu. Ne verujem ja njoj ništa, verujem Slobi – rekla je Luna i napomenula da Kija nije htela pred Radanovićem da ponovi to što je njoj rekla – da ga voli.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply