MORA DA MIRUJE DVE NEDELJE: Dara Bubamara povećala guzu!

Pevačica je dobila visoku temperaturu posle hirurške intervencije oblikovanja zadnjice, zbog čega mora da miruje naredne dve nedelje

Dara Bubamara poslednjih dana je prikovana za krevet zbog visoke temperature koju je dobila nakon što je povećala guzu!

Pevačica se pri povratku iz Majamija, gde je uživala sa dečkom Nemanjom Bezbradicom, podvrgla brazilskom podizanju zadnjice.

 

– Dara je na privatnu kliniku u Beogradu došla sa zahtevom da ima pozadinu kao Bijonse. Budući da joj se solistički koncertu u Areni približava, ona je želela da izgleda besprekorno jer očekuje punu dvoranu tog 21. aprila.

 

Bubamara je tražila da intervencija bude brazilska, što podrazumeva da joj se ukloni masno tkivo sa drugog dela tela, gde ga ne želi, i ubrizga u zadnjicu. Pri intervenciji se popravlja oblik, volumen i njena pozicija, odnosno nivo podignutosti – kaže naš izvor.

 

FOTO: DRAGAN KADIĆ

On tvrdi da je sve prošlo u najboljem redu, ali da pevačica mora da miruje.

– Pevačici je naloženo da ne ustaje iz kreveta. Više od deset dana ona nije smela ni da sedne, ali je zato dobila najmanje osam godina garancije da će joj oblik guze ostati takav kakav je sada. Pevačica je prezadovoljna i jedva čeka da se oporavi kako bi se ponovo družila sa publikom – zaključuje naš izvor.

Pozvali smo Daru, ali je bila nedostupna.

I. E. – Foto: Dragan Kadić 

 

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Problem

TAMARA UMALO UMRLA ZBOG SILIKONA

Tamara Đurić je prošle godine jedva preživela ugradnju akva-filera u zadnjicu.Nakon dva meseca borbe, starleta se oporavila i donela čvrstu odluku da više nema nameru da povećava zadnjicu. S druge strane, Zorica Dukić je priznala da je i ona uvećala guzu i da sad ima oblik koji je oduvek želela.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply