MONSTRUOZNI ZLOČIN U BEOGRADU: Ubila partnera i njegovog psa, pa sa ulice posmatrala uviđaj?!

Tela muškarca i psa pronađena su nakon što su komšije pozvale policiju zbog nesnosnog smrada koji je dopirao iz stana.

Beogradska policija pronašla je juče u stanu na Bulevaru kralja Aleksandra 147 beživotna tela muškarca T. V. (63) i njegovog psa u fazi raspadanja.

Iako su komšije sumnjale da se radi o prirodnoj smrti jer je T. V. bio heroinski zavisnik i veoma lošeg zdravstvenog stanja, zbog stravičnog ubistva lisice na ruke su stavljene 38-godišnjoj A. S. koja je sve vreme posmatrala uviđaj s ulice.

Tela muškarca i psa pronađena su nakon što su komšije pozvale policiju zbog nesnosnog smrada koji je dopirao iz stana.

– Policajce je po dolasku na lice mesta zatekao šokantan prizor. U stanu su bila tela T. V. i psa, koja su bila u stanju raspadanja. Muškarac je pronađen u spavaćoj sobi i na sebi nije imao odeću. Pas je pronađen u kadi u kupatilu! Ceo stan je krvav, scene su bile stravične – kaže izvor.

Autor: Tanjug/Wikipedia

– Devojka je stajala preko puta zgrade dok su policajci vršili uviđaj i zapala im je za oko jer se čudno ponašala i delovala je jako uznemireno. Kada su joj policajci prišli, A. S. je pokušala da pobegne i tokom hapšenja se opirala. Osumnjičena se tokom saslušanja u policiji branila ćutanjem – navodi izvor. Prema rečima komšija, osumnjičena i žrtva su živeli zajedno u tom stanu, a niko ih nije video desetak dana, kada su najverovatnije i izvršena ubistva.

– Pretpostavlja se da je ubistvo prethodila svađa, a nije isključeno i da su u trenutku tragedije oboje bili drogirani s obzirom na to da su u pitanju teški zavisnici – kažu oni.

– On je živeo sa majkom i stalno su se svađali. Njoj nije davao da izlazi iz stana, a ona bi, kada bi izašla, u hodniku vikala: “Upomoć, spasite me!”. Kada je ona umrla on se potpuno predao poroku. Viđala sam ga da se muva tu po komšiluku sav mršav i ispijen. Ovako nešto moglo se i očekivati. U poslednje vreme smo ga viđali sa devojkom, mislim da se i ona doselila u taj stan – rekao je komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Policija je obavila uviđaj, a telo je upućeno na Institut za sudsku medicinu da bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Pink.rs

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply