Monstruozni otac iz Rume koji je silovao svog sina umro u najgorim mukama u zatvoru

Bolest ga je skroz bila obuzela, kaže dobro obavešten izvor

Okružni, Centralni zatvor, CZ
Foto: Milena Đorđević

Vladimir J. (46) iz Rume, monstrouzni otac koji je silovao svog sina, umro je u zatvoru u najgorim mukama.

Dobio je rak pluća i umro u zatvorskoj ćeliji. Vladimir je bio osuđen na deset godina.

Otac – monstrum pronađen je mrtav 18. jula u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, gde je mesec dana ranije prebačen iz KPZ Sremska Mitrovica.

– Bolest ga je skroz bila obuzela. On ne samo da nije mogao da hoda i sam se stara o sebi nego gotovo nije mogao ni da diše ni da jede od bolova. Zbog toga je prebačen za Beograd, gde je preminuo – pričao izvor upućen u ceo slučaj.

Vladimir J. bio je osuđen na deset godina jer je silovao maloletnog sina u više navrata kada njegova supruga, to jest dečakova majka nije bila kod kuće. Između ostalog, iživljavao se nad njim i dok je ona išla na hemodijalize.

Najjezivija Srpkinja: Evo šta radi u zatvoru majka monstrum Ana, koja izdržava najdužu zatvorsku kaznu u Srbiji (FOTO)

– On je u periodu od jeseni 2008. do jula 2009. godine dva puta prisilio na seksualne odnose tada 13-godišnjeg sina. Prvi put ga je napastvovao kad je dečakova majka otišla na hemodijalizu – priča izvor za Srpski Telegraf.

– To je uradio i narednog puta kada je ona otišla u bolnicu. Mališanu je zapretio da ne sme nikome da kaže za njihovu “tajnu” jer će ga u suprotnom ubiti – priča izvor.

Vladica je silovao i ubio malu Anđu (3): Monstrum u zatvoru imao samo jednu posetu za ovih godinu dana (FOTO)

Ponovo je silovao sina naredne godine iskoristivši odsustvo supruge.

– Dok je dečak spavao, on mu se uvukao u krevet i napastvovao ga. Njegova zverstva su otkrivena tek naredne godine, kada je mališan završio kod lekara zbog krvarenja iz anusa. U razgovoru sa lekarom on je priznao da ga je otac zlostavljao.

Otac – monstrum je odmah uhapšen i od tada se nalazio u pritvoru, a potom je osuđen i prebačen u zatvor u Sremskoj Mitrovici. Na suđenju su razotkrivena i druga zverstva koja je Vladimir činio prema sinu.

Dečak je ispričao da ga je osim silovanja otac terao i da prosi na ulici i donosi mu pare. Kada je on to odbio, odveo ga je usred noći na groblje, vezao ga za drvo i ostavio tako celu noć! Dečak je od svega zadobio teške traume, zbog kojih je godinama kasnije imao halucinacije.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply