MOJ DUH JE U MNOGIM TELIMA! Soraja progovorila o drogi, abortusu, gej populaciji… Da li uopšte razumete šta ova žena priča?

Soraja Vučelić je za magazin VIP izrazila stav o škakljivim temama

 

 

RAZVOD

 

Ne mislim da je sramota razvesti se. Sramota je biti u braku koji je loš za svakog člana porodice, za supružnike, a posebno za decu. Naravno da bi najbolje bilo da postoji kompromis, ali ukoliko ne postoji, treba se razvesti i niko ne treba da se stidi takve odluke.

 

GEJEVI I DECA

 

Mislim da svako ima pravo na svoj izbor i seksualno opredeljenje, kao i na to kakav život želi da živi i sa kim. Smatram da gej brakove treba podržati i dozvoliti, jer niko ne može zabraniti da se osobe istog pola vole, a pogotovo uticati na to da treba da kriju njihovu ljubav od sveta. Danas je hendikep ako ne prihvataš različitosti i boriš se protiv toga, jer to ne može da promeni bilo čiju prirodu i opredeljenje. Što se tiče dece, ne bih to komentarisala jer nisam razmišljala dublje na tu temu, pa bi površan komentar bio suvišan.

 

ABORTUS

 

Ne bih mogla da govorim o tome da li je abortus greh ili ne, jer nisam imala takvo iskustvo. Zbog toga i ne mogu da osuđujem nekoga i moj stav o tome je neutralan. Nikada ne možeš da znaš zašto se neko opredelio za takav korak.

 

Soraja Vučelić
Soraja VučelićFOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

PSIHIJATAR

 

Naravno da nije sramota ići kod psihijatra. Sramota je biti rastrojen u problemima sa samim sobom, pun besa i izvan kontrole, a ne lečiti to na adekvatan način, već se iživljavati nad decom, porodicom, prijateljima… Smatram da svako zdravo biće može da proceni da li je u stanju da samo prevaziđe psihičke probleme ako su bezazleni, a ukoliko nisu, smatram da treba da potraži pomoć psihijatra.

 

MARIHUANA

 

Nemam neki poseban stav o tome. Čim nije legalno, očigledno da nije dobro. Što se mene tiče, ne smeta mi ako bi je legalizovali, ali ja ipak nisam za to.

 

EUTANAZIJA

 

Obično se tu pitaju roditelji ili najbliža rodbina, a ja nisam adekvatna da komentarišem na tu temu.

 

SEKS NA EKS

 

Ne mislim uopšte o tome. Ko ga voli, neka ga upražnjava.

 

SMRT

 

Ne znam šta se dešava sa nama kada umremo, to treba pitati pojedine javne ličnosti. Postoji ono kada medijski umreš. Šalim se. Ne verujem u život posle smrti, jer je inače moj duh u mnogim telima. Šalim se, naravno.

 

SAMOUBISTVO

 

Samoubistvo je i kukavičluk i hrabrost. Sa jedne strane, treba ti zaista hrabrost da digneš ruku na sebe, da dođeš do tog stadijuma. To je više ludost nego hrabrost, a opet, najlakše je tako rešiti probleme nego se suočiti sa životom i problemima koje on nosi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply